Chainsmoker Cat - par kaķiem un atkarībām

Veiksmīgi ir sācies seriāls Chainsmoker Cat jeb Yani Neko. Cik es skatos Latviski tas varētu tulkoties kā Darvas kaķis. Skan stipri stilīgāk par Anglisko tulkojumu.

Šo rakstos ir iznākusi viena epizode un esmu ļoti patīkami pārsteigts. Izskatās mūs sagaida netīra pieaugušo komēdija. (vairākās nozīmēs) Kaut kas drusku neierasts, kam mēs dažas sezonas atpakaļ neesam redzējuši kopiju.

Es arī noskatījos pirmo epizodi. Teiksim tā - epizodes sākumā (pirmajās 6-7 minūtēs) vēl ēdu. Sapratu, ka laikam labāk atturēšos no šādas darbības, ņemot vērā, ka šis nav tomēr ēdienu centrēta sērija :smiley:

Es esmu visnotaļ ieinteresēts redzēt, kā viss progresēs tālāk. Jo, tomēr, var redzēt, ka galvenajai varonei varētu būt depresija, tādēļ nāk citi, kas piedāvā palīdzību. Un arī tas, kā viņa ap sevi atstāj visu vidu (kā arī - domas, kas raisījās viņas prātā, kad bija jātīra).

Lai vai nu kā - būs interesanti redzēt pārējos draugus - atkarībniekus.

1 Like

vai nebij tā, ka daudzi atmeta šo anime jo bija pārāk “disgusting”?

pats vēl neesmu skatījies bet tas kā tu aprakstīji, laikam jāskatās būs

3 Likes

Zin, es pat teiktu, ka tas parāda tomēr lietas to īstajās krāsās. Lai kā mums patiktu visu parādīt smuki un pareizi, saprotu, ka šādi arī var būt. Katrs tiem dzīves posmiem ejam citādāk, tomēr.

1 Like

Tas gan, galīgi nav ēdamais seriāls.

Man ir aizdomas, ka visam kolektīvam būs masīvas problēmas. Tādā ziņā šī ir melnā komēdija. Tā pati smēķēšana ir pasniegta negatīvā gaismā.

Seriālam patīk sūdu un samazgu joki. Ja sāksi skatīties, sapratīsi par ko iet runa pirmo minūšu laikā. :D

Negaidītam ārkārtas pļūtīzeram gan jau katrs var just līdzi. xD

2 Likes

Noteikti. Varēja redzēt namsaimnieka atmiņas par savu bērnību un viņa tēvu, kad kaķmeitene uzpūta viņam alus atraugu ar cigarešu dūmu pa virsu. No treilera atceros, ka kādai būs problēmas ar heroīnu vai fentanīlu vai citu vielu :sweat_smile:

Gan jau seriāls pieturas pie klasiskām vērtībām un tas būs heroīns. Lai gan man nav ne jausmas kas ir populārs Japānā.

Kaut kā sakritušas pīpēšanas animes ir…
Par šo skatos šķību aci, kā kaķu meiteņu simbola zaimošanu un ķecerību XD

1 Like

Es tieši šī dēļ nevaru skatīties :smiling_face_with_tear: Ir bijuši paziņas, kas lieto, un tā ir skarba realitāte. Kā arī, ir sastapti daudz un dažādi cilvēki ikdienā (jo mēdzu sarunāties ar jebkuru) un ir dzirdēti šausmu stāsti. Man ir apmēram tā - dzirdu par narkotikām + adatām un ķermenis jau satirpst no stresa…

Bojack ir tuvākais kaut kādai realitātes melnajam humoram, kas mani ir uzrunājis

2 Likes

Man sanāca redzēt bēdīgāko situāciju jebkad Rietumu krastā - vismaz Vankūverā redzēju rajonu, kur vispār negribēju no mašīnas kāpt ārā :sweat_smile: Amerikas draugi teica, ka piemēram Portlendā darās tas pats.

Zinu, ka šo nekad īsti nevarēs izkaut no sabiedrības. Vienmēr parādīsies kas jauns un cilvēki atradīs veidu, kā apreibināties.

1 Like

Man palīdz pārāk tam visam nejust līdzi tas, ka te stāsts grozās ap animētiem kaķcilvēkiem un komiskiem pārspīlējumiem. Tieši tā pat mēs anime asinspirti ar neuztversim par realitāti.

3 Likes

Tavi draugi nejokojās :smiling_face_with_tear: Amerikas pilsētās var viegli sastapt telšu pilsētiņas. Tikai jāiziet nedaudz ārpus tūristu daļas. Oakland Kalifornijā braukājos ar velo un dažas ielas ir Skid Row līmenī. Milvalkos vispār no autoostas ir skats uz tiltu, zem kura ir telšu pilsētiņa 2.5ha lielumā.

New anime idea: tent city :skull_and_crossbones:

4 Likes

Tokyo Godfather jau tā mazliet bija.

te gan nav telšu pilsēta, prost kirmināls un nabadzīgs rajons. Un šā, šī anime ar kaut kad iznāks

1 Like

Fentanila loli būs nākamais temats :smiley: Izskatās, ka Japānā kaut kā sanācis baigi cilāt šos tematus vairāk pašlaik. Noteikti nejauša nesakritība, bet narkotikas, smēķēšana, alkohols sāk parādīties stipri vairāk.

Nav tā ka tagad tur fentanils baigi ieplūdis iekšā? Jo man dažreiz japāņu twitteris ielien algoritmā un viņiem bija daudz memes par “fent bend”

1 Like

Arī nešaubos. Kabukicho rajonā narkotikas uz katru stūri bija :sweat_smile: Tas tāds “wild west” nostūris tur.

1 Like

Ir bijis, bet visai pozitīvā gaismā. Atceros šo seriālu:

Jup.
Bet tas ķip bija veidots, lai cilvēkiem kuriem ir atkarība, lai atmet. Un ķip ir rezultāts, ir kuri noskatījās un atmeta. Nezinu cik tas ir true

1 Like

Šis ir galvas tiesu tumšāks par Darvas kaķi. Humors sauss. No tā ko esmu redzējis mangā, koncepts visam viens - īsi stāstiņi par cilvēkiem briesmīgās situācijās, kuri ar smaidu uz sejas ignorē situācijas šaušalību.

Vispār jau esmu manījis šim žanram nosaukumu internetā slice of misery. :D Tā pat kā eksistē slice of life, tagad mums ir slice of misery.

Kaut kā baigi šaubos. Šis ir vairāk sociāls komentārs nevis sociāla akcija.

3 Likes