Cyberpunk: Edgerunners 2 - jauns NightCity stāsts

Šajā rudenī mūs sagaida otrā sezona par NightCity iemītniekiem un viņu piedzīvojumiem. Stāsts būs neatkarīgs ar jauniem varoņiem.

Vizuāli jaunā sezona ir šķietami vairāk vēlo 80-to un 90-to gadu stilistikā, pat daža laba atsaucīte šķietami no citiem darbiem iespraukusies.
Režisors tas pats kurš iepriekšējai sezonai Kai Ikarashi
Mūzikas autors ir Tsuneo Imahori - orģinālā Trigun mūzikas autors, kā arī tādiem darbiem kā Gungrave un Hajime no Ippo

Pirmā man ļoti patika, bija sirdi aizskaroša un lika pat asariņu kādu nobirdināt. Stilīgi vizuāla un sulīga, pēc sevis atstājot faktiski kulta skaņa darbus un vizuālus, vēl vairāk pastiprinot kiberpanka žanra eksistenci.

Cyberpunk: Edgerunners 2 Official Site

Cyberpunk: Edgerunners 2 presents a new standalone 10-episode story from the world of Cyberpunk 2077— a raw chronicle of redemption and revenge. In a city that thrives in the spotlight of violence, one question remains: when the world is blinded by spectacle, what extremes do you have to go to make your story matter?

Sagaida mūs 4 personāži:

• Weak Kingsley - “Once known as ‘King,’ a veteran Edgerunner who now lives in the shadow of his former glory.”
  • D - “A Snake Nation netrunner who hunts the killer that wiped out his clan.”
  • Roman Carax - “A young cinephile in search of real stories in a city that abandoned cinema for braindances. Obsessed with documenting the truth and following the lives of other people.”
  • Talia Yang - “She hails from the corpo towers… but her heart belongs to chrome and violence.”
4 Likes

Kingsliju angļu dub ierunās tas pats aktieris kas misteru krabi, ja kas

2 Likes

Reti, bet Cyberpunk gadījumā, man tieši interesē angļu balss aktieri. Jo pirmā Edgerunner sērija bija vislabāk dub versijā.

• Weak Kingsley - ierunās Hercoga minētais Clancy Brown (Mr.Krabb, Captain Black no Jackie Chan adventures animācijas, kā arī ir bijis Lex Luthor animācijas šovā. Daudz “villain” tipa lomas.
  • D - Nazeeh Tarsha. Šo neesmu dzirdējis, bet skatos ka tēlo Alhaitham Genshinā. Tad jau mūsu Genshin spēlētāji viņu atpazītu. Pēc balss, liekās piemērots tādam “netrunner” tēlam, kas nodarbojas ar kiberuzbrukumiem. / Japāņu balss aktieris ir Kouki Uchiyama (ieskaņojis Tsukishima Kei no Haikyuu)
  • Roman Carax - Valeria Rodriguez. Ieskaņo Sucrose Genshinā. Kā arī, ir bijusi Venture Overwatch spēlē. Neizklausās slikti.
  • Talia Yang - Kimoy Lee. Laikam tā jauna balss aktrise. Neko daudz nevar atrast, bet izklausās, ka ir smalka balss. / Japāņu balss šim ir aktrise, kas ieskaņo Nezuko (Demon Slayer).

Būs interesanti redzēt tad, kā izklausīsies gan japāņu, gan angļu versijas. Jāgaida tik treileris tagad (ja būs vēl), kur dzirdam kādu audio.

Viņš gadījumā nav miljons gadus vecs? xD

Nav vēl pat 70

1 Like

Tikai 67 gadus jauns

Thierry Henry Smile GIF by hamlet

5 Likes

Retire Lethal Weapon GIF by Chris Cimino

2 Likes

same

Redzēju tēlu profilus un man ir viedoklis par Talia. Cik saprotu viņa vai nu ir vai ir bijusi saistīta Maelstrom grupējumu kas nozīmē ka viņas dizains ir pārāk cilvēcīgs.

Maelstrom biedri ir Cyberpunk pasaules ekvivalenti WH40K tech priesteriem kas nozīmē, ka viņi ir apsēsti ar sevis uzlabošanu caur tehnoloğijām un savas organiskās čaulas atmešanu un neslēpj savus implantus zem sintētiskās ādas un cilvēciskiem dizainiem.

Basically viņai vajadzēja vismaz dīvainas acis ja ne pat tās dīvainās kāju protēzes kas bieži bija Tyger Claws grupējuma cīnītājiem spēlē.

1 Like

Balss aktieri izklausīsies kaut kā šādi:

2 Likes

Es saprotu vienu, esmu tik ļoti pieradis pie krivu dublāžas vai subtitriem, ka šie angliskie pīkstošie minjonu balsis mani galīgi neuzrunā un liekas kaut kas pretdabisks :D

1 Like

Priekš manis, pirmais Edgerunner angļu valodā bija labāks nekā japāņu. Iedod to sajūtu no “Night City” labāk. Ja būtu tikai tēli ar akcentiem kā no spēles, būtu vēl labāk.

Man ar instant ick’s, bet citā virzienā - anime jāskatās japāniski. Arī tādēļ, ka orģināli visi taimingi ir tieši japāņu valodai un dublāža tiek pielāgota orģinālavotam, neviens animāciju amerikāņiem (vai krievvalodīgiem) nemodificēs. Bet nu te arī nav kaut kādas pareizās atbildes, watch what you like how you like it.

1 Like

Izklausās, ka daži balss paraugi ir izvilkti galīgi no kaut kādām jauniešu multenēm. :D

Aa nu daudz maz jā. Šie nav balss celiņi no pašas Edgerunners sezonas, bet drīzāk tāds kā “iesildošais elements”, lai mēs saprastu, ko apmēram gaidīt.