DAN DA DAN - jau trešajā oktobrī, @H_Hercogs iesaka

es paņēmu 3. rindā, 6. vietu, sestdien trijos

Es paķēru sestdien piecos, tur zāle šobrīd ir pilnīgi tukša.

Man kā nezinātājam un nezinot ko gaidot, atskaito ko @H_Hercogs pavēstīja pirms seansa, diezgan patika. Gandrīz var kandidēt uz pastāvīgo darbu.

Labs vizuālais, neslikti personāži, stāsta arka diezgan vienota. Patīkami vizuālie joki, arī dialogos. Mūzika ļoti patika.
Mazliet pat iekārdināja ar seriālu tuvāk iepazīties. Ir labs, ir labs.

Neko nespoilojot, otrās sezonas pirmās trīs epizodes ir laba manta. Jauno ievada klipu gan neģēļi mums neparādīja. :D

https://youtube.com/shorts/h40L_8skXPo?si=WgAvceftawLh_dE8

cilvēki ir savilkuši ka Jiji ļaunās acs forma ir atsauce uz street fighter
https://www.reddit.com/r/Dandadan/comments/15zz6nl/evil_eye_is_a_street_fighter_reference/#lightbox

Personīgi es palieku pie sava, ka tā ir jojo pillarvīru influence. Pat nezinu kāpēc

1 Like

Kaut kāda līdzība jau ir, bet visai attāla. Es gan neesmu spēlējis Street Fighter.

nu ko, otrā sezona ir klāt!
100% 1. sezonas dīvainība.
jaunais OP ir visai eh, bet ED ir īpatnējs šarms.

I only watched the first two episodes of season 1… I couldn’t get into it. it feels like a fewer dream parody, which i dont like. I need an overarching plot and something more grounded/ serious.
They legit should have added the parody tag to this anime. parodies are an instant skip for me.

Pēc definīcijas tā nav parodija, jo viņa īsti neparodē nevienu konkrētu darbu vai pat žanru. Manuprāt dekonstrukcija, lai arī cik nojāts termins tas nebūtu ir precīzāks apraksts. Vienkārši šeit tā dekonstrukcija ir jautra

Par fewer dream aspektu varu piekrist,vienīgi. Man tas ir kā pluss XD. My gen Z brain loves such “random bullshit go” approach to storry telling. Taču teikt ka dandadan nav overarching sižeta nebūtu īsti pareizi. Ir skaidri definēts punkts A(pautu pakāšana) un Punkts B(pautu atgūšana). Jā ceļš līdz punktam B ir ellīgi garš un līkumots, bet nevar teikt ka pa ceļam būtu kaut kas lieks. Katra arka pieliek savu roku kulminācijas sasniegšanai.

Tas ka manga izdomāja ka vajag punktu C ir cits, tīri finansiāls jautājums

3 Likes

My autistic gen z brain simply doesn’t enjoy things of such absurdity.
Like how the hell did he lose his balls? Even saving the world from a demon lord is more realistic/grounded, than going on a journey to regain balls.

A journey being long is no problem, I read wuxia novels for example, just finished one, where I read for ~100 hours acording to my kobo ereader.
The problem is the absurdity/parody like story.

Losing and regaining his balls is not a story in my mind, it’s a single chapter in a gag manga like thing.

I’m just passionate about a good story

You gave up before the parts that actually hit in the kokoro lol. It actually can get serious, especially when other characters get introduced and you get the backstory. Hell, Turbo Granny actually has some heavy origins.

3 Likes

Nu pa lielam tas ir tas ko turbo granny dara. Viņa ir ātra, un veic paranormālo kastrācija jebkuram vīrietim kas ieiet tunelī. Šajā gadījumā tas bija Okaruns ar savu īpaši sulīgo spirituālo enerģiju

Tikpat labi šādu argumentu var uztaisīt par jebkuru izdomāto tēlu. Teiksim, kāpēc zirnekļcilvēks dabūja savas spējas, pēc radioaktīva zirnekļa kodiena, tur tak vajadzēja tikai infekciju dabūt un pie daktera iet

1 Like

Stāsti ir. Un pat tādi, kas iecērt dziļi sirdī - par cilvēku upurēšanu, izolēšanu un pat cilvēku tirdzniecību un posts, ko tas izdara.

Protams, humoristiskais piesitiens tajā visā ir atrodams, jo lielākajā daļā Shounen Jump produktos tas ir atrodams. Šeit vairāk tiek likts uz mistisko, “yokai” leģendām no Japāņu vēstures un arī mūsdienu “urban” leģendām.

Nevarētu salīdzināt īsti ar parodijas žanru (jo Gintama #1 priekš manis :sweat_smile:), bet drīzāk kā action comedy, ar drāmas piesitienu.

Bet nu, saprotams, ja nav “cup of tea”. Sākums bij tāds visai “uzacu raisošs”.

1 Like

Well all in all I just don’t enjoy media with comedy at it’s core.

About him losing his balls - I’m not really concerned with how it happened, I simply don’t enjoy the absurdity of it.

1 Like

Wooh! Nu tad beidzot pienāca 3.epizode - nu tad nākamā epizode turpināsies no vietas, kur filma mūs atstāja.

Tehno skaņuceliņi joprojām ir forši! Tie nudien labi iederēs kopējā atmosfērā.

1 Like

Laiks arī man pieslēgties otrai sezonai. Es pat jau biju piemirsis, ka trešā epizode beidzās uz tāda maza cliff hanger.

1 Like

Spoileri gan mangai gan animei

1 Like

Tīri redzot titula bildi man jau ir sajūta, ka esmu redzējis pa daudz. xD

2 Likes