Granny saeiko in a bussiness casual attire hits different
Angļu versijā dzied Dragonforce vokālists un Japāņu versijā - Granrodeo vokālists.
Uz ģitāras esot Marty Friedman no Megadeth
Noskatījos. Shits fire
Amazing sērijas. Ir vietas kur brīnīties, raudāt, smieties un mošot.
My type of chaos.
10/10
Epizodē noteikti bija nenormāli piemīlīgs moments starp Okarunu un Ayasi.
Bet nākošā epizode - Okaruns pret Bethovenu, Mocartu un co., lets gooo! ![]()
Pagājusī epizode mani pārsteidza ar roka koncertu. Šī epizode - nebiju iedomājies redzēt Okarunu cīnoties kopā ar Airu
Bethovena 9.simfonijas pavadījumā
![]()
Galvenais dziedātājs ir Jean Kirstein (AOT) balss aktieris
Izrādās vizuāli un muzikāli tā grupa ir reālas japāņu metāla grupas parodija -Japan X. LAi gan šie jau 90tajos pārstāja aktīvi muzicēt, viņu līderis jau paspēja tviterī sacelt pa šito brēku. Autortiesības un what not, jo japānā parodijas arī skaitās kā autortiesību pārkāpums
Japānā katra otrā Visual Kei/J-Metal grupa tā izskatās un izklausās ![]()
par cik visai daudz spirituālis rezēt kā reiz domāju būs kas jauns no Takakura puses. plus tiekam pie jauna patstāvīgā tēla!
The great Kinta has arrived. Ngl, man mangu lasot šis tā tracināja no sākuma, bet ātri atmaigu pret viņu
Man arī bija tādas dalītas jūtas
Ne visai varu vēl saprast, vai patiks vai nē.
NU NĒ, VIŅI TĀ NEPABEIDZ SEZONU!?
Tas viens sitiens Robot vs Kaiju 1:1 no manas mīļākās kaiju filmas:
Uzveicu otro sezonu. Ir labs, izklaidējošs gabals. Man pat tā lāgā nekam negribas piekasīties.
No sākuma es skatījos skeptiski uz otrās sezonas openingu, bet tagad gan varu teikt, ka tas arī ir labs.
Creepy nuts vnk ļoti augstu latiņu uzlika
Retais Anime kuru es nespēju noskatīties.
Noskatījos pirmo sēriju, vizuāli ir labi, bet nu tāds sviests, pa pusei otro. Tad pašķirstīju citas sērijas nedaudz, sapratu, ka nav vērts tērēt laiku un šo skatīties. Pat 4/10 nebūs…
Ja pirmā epizode neaizgāja, tur bez variantiem arī viss pārējais neies.
Mani pārsteidz kur MAL vērtējums ir tik augtsts šim. Neticu, ka šis gabals tā visiem patīk, te varētu būt daļēji, kam paķer tāda humora izjūta, kam nē.