Nevaru sagaidīt kad Valve izlaidīs šo spēli no closed beta, pagaidām jāiztiek ar puspabeigtu spēli
Vismaz McGinnis turrets tika nerfoti
stuck in hell, Eternus VI spēlētāji liela daļa vēl Orāklī - laimes spēle vai tev iedos Eternus komandas biedru vai low Ascendant no pirms reseta laikiem.
Diezgan rēdzīgi skatīties, kā pretinieka Infernus lec pāri visiem mana Dynamo kolēģa kintētiskajiem pulsiem, nevienu tā ārī netrāpīja laning fāzē.
Pats tikmēr:

Neesmu jau nekāds eternus spēlētājs arī, still employed. Un man patīk spēlēt sūdīgus off-meta varoņus, kas nepalīdz.
Personīgi jau teiktu ka šis matchmaking update īsti neko neizdarīja,vienīgi samazināja cilvēkus kas izmeiģina varoņus iekš ranked. Bet varbūt jāpagaida kamēr viss putojošais katls kas ir ranked queue atdzisīs un cilvēki daudzmaz tiks līdz savam rank
yeah, pirms reseta mani sameta kopā ar kaut kādiem Night Shift spēlētājiem/strīmeriem uz alt acc, kas troļļoja ar varoņiem, ko viņi parasti nespēlē - ķip meklējot jaunas stratēģijas or w/e. Es tai scēnai nesekoju līdzi, bet komandas biedri atpazina. Vismaz no tādiem ir kaut kāda barjera tagad. Var just, ka cilvēki tiešām iet uz uzvaru, nevis mēģina kaut ko randomā pat ja viņi vēl nav nonākuši pareizajos rankos.
Nav gadījies tikt tādos lobbijos, pirms reset biju oracle un tagad nometa mani līdz ritualist kur apmēram arī iederos.Augstos rankos viss ir tik optimizēts ka nav tik interesanti spēlēt, visi spēlē kā ar hronometru rokā, 2:00 small camps,3:00 tu paliec 1v1 in lane, jo otrs aizgāja kastes sist, 5:00 buff kur bieži vien jāiet divatā, jo savādāk pretinieki aizies divatā un nohujārīs tavu lane partneri.Mid game ir diezgan forša līdz kamēr visus walker nogāž tad ir tikai milzīgas komandas cīņas
yeap, man ir mods, kas uz ekrāna taimerus tam visam rāda. Tik 3:00 parasti visi iet kastot lol. Pēc buff gan nekad nedodos, jo viss, ko spēlēju, ir lēns. Čomam šad un tad jāpalīdz, ja var, bet parasti ar to neķēpājos daudz, tik pievēršu uzmanību, kad palieku viens. Labie komandas biedri ar pabrīdina.
man ir slinkums instalēt modus, es vnk gaidīšu kad Yoshi ieliks tos taimerus spēlē. Tā jau viņš izdarīja to ar iepriekšējo modu
es spēlēju ginnis, personīgi baigo nerfu nejūtu bet nu turreti ir nedaudz neizturīgāki. Un laning fāzē nedaudz grūtāk sakarā ar gun nerfu.
Es pat turret nerfus īsti neizjūtu jo manā rankā visi ignorē turrets. Es tikai ceru ka viņi nenoņem viņai T3 upgrade priekš sienas