Demon slayer 15.09 Forum Cinemas

Čau!

Vai šeit ir kāds, kuru interesētu aiziet kopā uz kino - Demon slayer beigu triloģijas pirmo filmu? Skatos, ka 11.09 ir seanss Apollo kino, labākās biļetes jau mazliet papirktas, tādēļ gribētos tuvākajā laikā nopirkt. Nekad neesmu bijusi uz šī foruma klātienes tikšanās reizēm, tādēļ atvainojos, ka pēkšņi no zila gaisa šo piedāvāju.

4 Likes

Eh, par skādi es 11. datumā nebūšu uz vietas Rīgā. :\

pēc idejas kāpēc gan ne

1 Like

Man ir biļetes uz ForumCinemas (tas pats datums) diemžēl.

A post was merged into an existing topic: Skolotāju dzīves aizkadri

9 posts were split to a new topic: Skolotāju dzīves aizkadri

Ja nu kāds vēlās, var man pievienoties uz 11.09 seansu Forumā, ja izjūk ar Apollo. Plkst 18:30. Sēžu 9.rindā 18.vietā.

1 Like

ja man smuki sakritīs, es arī gribēšu pievienoties.

2 Likes

Man nevajadzētu būt pārsteigtam… Bet naivi domāju ka nebūs tik pilns

2 Likes

Es beigās atkrītu. It kā ir īsā darba diena, bet nedomāju būs reālistiski tikt līdz centram laikā.

Pāris seansi, kā nekā :smiley:

Izskatās, ka Forumcunemas ir arī pirmdien un otrdien seansi, tas ir 15. septembrī un 16. septembrī. Kā arī visu nākamo nedēļu seansi Riga Plaza un Akropolē dažādos laikos.

Varbūt jums der citas dienas/lokācijas?

1 Like

eeeeh ;D es parasti pērku 1.rindā, jo priekšā neviena nav un pa sāniem arī dafiga vietas, lai nav tieši blakus. tgd izskatās, ka viens kompanjons gan būs tieši blakus ;D

1 Like

What The Hell Wtf GIF
Tev kakls stīvs nepaliek? :smiley: Es nevarētu.

Tur baigi atkarīgs no zāles. Mazajās it kā nav tik traki(bet nu tuvākais kur esmu sēdējis ir 3. Rindā)

Zini kā, es pat labprātāk pirmdien vai otrdien aizietu, Forum Cinemas lokacijas ziņā ir izdevīgāka. Ceturdienas vakarā vnk jau plānoju uz laukiem aizlaist, plus būs mazākas masas Ne pirmizrādes dienā.

:joy: tā konkrēti no n-tajiem apmeklējumiem, atceros tikai vienu reizi, kad iesāpējās, bet tā laikam acis kačāju nevis kaklu ;D
kkā vienreiz sanāca, pirms cik tur gadiem ar čomiem aizlaižam uz Happy Feet kinda pēdējā brīdī, bars liels, vietas ierobežotas, 1.rinda tukša. un kopš tās reizes iepatikās - kājas izstiep uz kuru debespusi vēlies + sajūta, ka tu more or less savā privātājā kino atrodies ;D

tieši tajā pašā dienā, kad man aprit pirmais darba mēnesis

3 Likes

Tad pirmdien Forumcinemas 18.30?

Izdevīgāk, ja katrs atrod sev biļetes pārinieku, jo tajā dienā darbojas 2 par 1 cenu akcija.

1 Like

laiks der :+1: