Escape Simulator 2

Escape Simulator 2 ir 3d, solo vai coop, puzzles spēle.

Spēles apraksts: Iespēja atrisināt mīklas vienatnē vai ar draugiem dažāda tipa spēles piedāvātajās tematiskajās istabās, vai arī pašu spēlētāju veidotajās istabās.

Abi ar brāli skatījāmies steam ko varētu spēlēt un tad es ieraudzīju šo spēli, brālis teica ka nespēlēs, īsi sakot mēs spēlējām šo spēli + brālēns un vēl mūsu draugs :D

Visvairāk man patika ziemassvētku istaba bet no klasiskajām istabām tad es ņemtu vampīra istabas. Ļoti patika ka tu neesi vienkārši iemests istabā un viss, dažreiz tu esi pieķēdēts pie galda, citreiz karājies kājām gaisā, vai arī kā man bija pirātu tematiskajā istabā, es iekritu lamatās un vajadzēja vēl cīnīties lai tiktu atpakaļ :D
Liels mīnus spēlei ir tāds ka man un brāļa draugam bieži spēle raustījās un katru reizi kad spēle noraustījās lietas varēja nobugoties un neko nevarēja izdarīt, internets pat nav pie vainas jo abi ar brāli pie viena rūtera un tam nekādas vainas nebija. Brālēnam bija pat tā ka viņu vispār izmeta no spēles, reti bet tomēr.

2 Likes

Izskatās pēc - Escape Room The Game. :D

Šis labs, bet pagaidām tikai pirmo esmu spēlējis. Otrais marinējās manā library :grin: