Etsy veikals un AI mākslas pārdošana

https://www.etsy.com/listing/1568822115/leaf-creaturecute-plant-crature-cute?click_key=ad87fc8a1ae2f5e6aa5a0fb699f87f3e7574e4cf%3A1568822115&click_sum=ef847aa4&ref=shop_home_active_32

reku šitas ir mans zimētais

iečekojiet velreiz veikalu plz es tur visuko uztweakoju

Pirmais

3 Likes

Pirmais.

1 Like

Pirmais.

1 Like

1>>>3>2
Kas tev viņus vispār drukā? Jo es skatos ka printify/printful ir embroidery opcija un tas pirmais mākoņkaķis izskatās baigi piemērots izšuvumam.

1 Like

omgggggg pldssss :O es tieši domāju ko man izdomāt priekš embroidery >.< anyway plds visiem par opinionu, domāju ka atstāšu abus gan 1. gan 3. dažādām gaumēm :)

jap printify

1 Like

https://www.etsy.com/shop/EdiyaPurrShoppy

iečekojat plz, uztaisiju daudz jaunumu, divas dienas un naktis taisiju. zinu cenas ir wild bet diemžel es to nenosaku

anyway pasakat kura no precēm patīk visvairāk plz :)

1 Like

Man patīk zeķes.

5 Likes

Man jau nopirka 2 uzlīmes!! Omg im so happiii and hyped :hugs::hugs::hugs::persevere::persevere::persevere::persevere:
Wizard kaķi un cūciņu

2 Likes

Nopirka vel 3 kreklus un 2 uzlīmes yassaaa :3 iečekojat tur šis tas jauns ir un man liekas vajadzētu būt trendā un aiziet, bet kā jums liekas?

1 Like

ievērtejat plz manu jauno stuffu, ko domajat par spilvenu un pupu maisu coveriem? cenas ir salty i know >~<

https://www.etsy.com/shop/EdiyaPurrShoppy

Šitas labs :joy: tik dzīvē viņš noteikti baigi uncanny valley izskatās.

Kas vispār tiem krēslu pārsegiem uztaisa to nenormālo cenu, viņus Amerikā drukā vai?

1 Like

thnx, nu nez viņš tāds memsīgs irl domāju, ķipa real life goofy lookin cat i think

es nez omg ik :confounded: bet amerikā jap

nu cerams ka kkadi rich peoples browso etsy sometimes -_-;

Etsy ir kāds ārējs spēks kas nosaka ievietoto produktu cenas?

Gan jau viņai sanāk dārgi ražot. Kā jau visur, ražošanas izmaksas + konkurentu cenas nosaka tirgus cenu. Nosērijas, ja konkurenti tirgo līdzvērtīgus kaķu spilvenus pa 10 EUR, bet tu tādu vari izražot tikai par 20 EUR un pārdot attiecīgi par 30 EUR - nav labi. :D

1 Like

Ar dropshipping ir tā, ka tas kas tev drukā to preci uzliek savu cenu par produktu/darbu un tu par dizainu dabū tikai salīdzinoši nelielu daļu.
Ja tu mājās apzīmē krekliņus vai krūzītes un tad pats manuāli sūti viņus pa pastu tu, man liekas, vari likt kādu cenu gribi, bet līdz ko iesaistīts kāds cits, tā cena lec uz augšu.

3 Likes

Skaidrs. Tad tas ko faktiski pārdod ir dizains un ar AI rīka palīdzību var gūt lielāku peļņu no tā, pieņemot ka ir mazāk laika un resursu jāiegulda dizaina izveidē salīdzinot ar tradicionālām metodēm.

2 Likes

Tieši tā, tikai tas tirgus jau ir nenormāli pārpildīts, ņemot vērā, ka indieši un visa dienvidaustrumāzija arī ir šito aptikuši. Man liekas pašlaik etsy vai redbubble pameklējot da jebko būs pārsvarā AI dizaini.

2 Likes

Tādēļ jau ir pat labāk taisīt kaut ko pašam. Es tur ieeju Etsy primāri tikai priekš miniatūrām, ēdienu gatavošanai (šokolādes silikoni, cepumu spiedes - smieklīgas 3D izprintētas ir). Drēbēm un citiem dizainiem cilvēki lūkojas gan jau, bet jāsaprot, ka tagad to dara 10,000 + citi.

Ar drēbēm varētu aiziet labāk ja tu teiksim pasūti pats kādus pāris gabalus un nodemonstrē uz dzīva cilveka nevis tā mockup modeļa, kuram tas kreklis vispār izskatās uzšopēts virsū.
Jo 20+ eiro krekliņam, tu kā pircējs visdrīzāk skatīties atsauksmēs, vai ir redzams uz dažādiem cilvēkiem lai zinātu kādu izmēru vispār pirkt un kā krīt, vai ir vērts. Un tādi mazie veikaliņi protams nevar tā īsti parādīt to preci dzīvē.
Ja es kādreiz uzcepšu savu krūzīšu biznesu es visas vispirms nopirkšu pati un piefočēšu dzīvē.

1 Like