Exodus - Mass Effect lāpnesis sci-fi RPG pasaulē

Pirms kāda laika biju izveidojis Mass Effect tēmu un tur ar Arnissan palīdzību sanāca atklāt “Exodus”. Zinātniskās fantāzijas RPG, kuru veidotāju starpā ir daudzi no vecā BioWare, kuri izveidoja Mass Effect triloģiju. Un, cik lasīju, arī pāris no Bungie (Halo laikiem).

Exodus stāsta par cilvēces izdzīvošanu svešā galaktikā, kur cilvēki ir bēgļi starp citām citplanētiešu civilizācijām. Galvenais varonis ieņem ceļotāja lomu, kura izvēles ietekmē gan stāstu, gan attiecības ar citiem, gluži kā Mass Effect. Laika relativitāte (ceļojumi ar milzīgām laika atšķirībām) ir svarīga tēma — kamēr tu esi prom, pasaule mainās. Šis ir interesants fakts - ņemot vērā, ka galvenais balss aktieris ir Matthew McConaughey, tad prātā nāk “Interstellar”. Un visnotaļ interessnti būs redzēt, kādu lomu spēlēs šie laika lēcieni.

Ir iznākusi arī novele, kuru labprāt gribētu izlasīt, lai labāk sagatavotos šai spēlei. Lai vai nu kā, tiklīdz dzirdu vārdus “sci-fi” un “RPG”, manas ausis tiek pavisam spicētas. Pagaidām izskatās, ka spēle iznāks agrā 2027.gadā.

5 Likes

Man nav nostaļģijas pret Mass Effect, bet kopumā esmu par visu Sci-Fi.

1 Like

Man tieši ir spēcīgā nostalģija. :smiley: Labākais broromance kāds ir bijis. Cerams, ka uzceps ko normālu no šī.

1 Like

3 posts were split to a new topic: The Expanse: Osiris Reborn - kas potenciāli līdzīgs Mass Effect Sci-Fi spēlēs

Izkatās labi priekš gameplay:

lol @ matthew mcconaughey giving out player upgrades. Bet vispār izskatās cerīgi.

Nu šis man izskatījās ļoti stipri līdzīgs Mass Effect :sweat_smile: Pat ieroču izvēlne un kompanjonu izvēlne uz ekrāna. Bet nu - noteikti arī ar cerību gaidu.

Prikolīgs varoņu dizains ar visiem tiem dzīvniekiem kas ir “pamodušies”. Es diži labi neatceros Mass Effect. It kā šeit cīņas šķiet maķenīt dinamiskākas.

Cīņas izskatās diezgan tuvu ME: Andromeda, kas bija dinamiskāks par orģinālo triloģiju, bet nofeiloja gandrīz visu citu stāsta/tēlu ziņā.

2 Likes

Te jau bija cilvēki, kas prasīja: “Can we romance the octopus?” :smiley: