Mums sanāca jau pagājušo gadu, bet, būtu jauki, ja sanāktu arī šogad - jo kā nekā tūlīt jau būs ziema.
Protams, viena lielākā dilemma ir saistībā ar laikapstākļiem, bet ticu, ka saies. Kā bija pagājušo gadu - dienas varēs pamainīties dienu iepriekš, ja nu , piemēram, ir iespējams, ka līs. Par to informēšu uzreiz šeit dienu vai divas iepriekš (ne vienmēr prognozes ir pareizas).
Lokācija: Lucavsala
Koncepts: mēs satiekamies, kopīgi kaut ko pagatavojam, parunājamies, paspēlējam spēles (ja kādam ir arī dārza spēles, ar ko vēlētos padalīties).
Plus, man būs arī labs mērķis iemēģināt beidzot nopirktās pannas . Priekš kopīgā piknika, labāk jau noteikti būtu, ja ir sestdiena (jo ja sestdienā līst, to vismaz aši var pārcelt uz svētdienu, sliktākajā gadījumā).
Mums uzvar 12.septembris Fandoma piknikam! Ja Jūs uzmetīsiet aci arī manis rakstītajam sākumā, tad redzēsiet, ka ir izveidojies arī pasākums kalendārā! Kā arī - kā biju minējis, ja laika apstākļi nebūs labvēlīgi sestdienā, ir doma arī pasākumu pārcelt uz svētdienu (galvenais, lai nav vismaz lietus).
Noteikti sekojiet līdzi pie kopīgā kalendāra, kur mums arī parādīsies pasākumu saraksts, tiklīdz datumi būs izlemti (to var atrast kreisajā malā pie “Upcoming events”).
Vajadzētu varbūt sadaļu izveidot: '‘Izmaiņas, uzlabojumi un jaunievedumi AF portālā’ vai arī esmu tādu sadaļu palaidis garām…
P.S. Uzsākot savas gaitas šeit man šķiet bija viens vai divi tutorials, tie man ļoti patika biju pat piemirsis, ka viņu esamība lika justies, ka kāds ir padomājis, ka nekad neredzēta izkārtojuma portālā ne visiem ir drosme jautāt citiem sķietami pašsaprotošus jautājums.
Man noteikti plānos ir izveidot paziņojumu par šo Informācija, taču šī fīca ir parādījusies aizvakar un mēs vēl neesam piešāvuši roku tam kā precīzi to lietosim.
Es pats ļoooti sen neesmu bijis tik skaidri pārliecināts par to kad mums kas notiek. :D Man arī ir plānos mazliet samazināt kalendāra izmēru uz datora.