Festivāls priekš cilvēkiem kam nepatīk festivāli - laba daba

17.-19. jūlijs
LU atpūtas komplekss Ratnieki, starp Siguldu un Līgatni

Divas dienas ar visvisādu mūziku, mākslu un būšanu pie dabas krūts vārda vistiešākajā nozīmē
Esmu bijis tikai vienu gadu, bet tas ir ļoti iespiedies atmiņā. Ja salīdzina ar ierasto Saldus sauli, tad festivāls noteikti ir plašāks, bet savā ziņā man mazāk klaustrofobisks, tīri dēļ tam atvēlētās platības. Muzikāli vari nokomplektēt līdzīgu pieredzi ierastajam jo arī labā dabā uzstāsies tas pats dzelzs vilks, Pienvedēja piedzīvojumi un Inokentijs mārpls būs arī te - kā arī DJ krankenwagen, Auļi, koris dziesmuvaru, turbo ska Oranžas brīvdienas un daudzi daudzi citi

Festivāla programmā šogad paredzēti vairāk nekā 100 mūzikas un mākslas notikumi, koncerti, DJ seti, teātra izrādes, performances, dejas, dzejas lasījumi, kino, radošās darbnīcas, meistarklases, sporta aktivitātes un amatnieku tirgus. Festivāls norisināsies uz vairākām skatuvēm ar atšķirīgu programmu. “Lāča” un “Eža” skatuvē koncentrēsies galvenie muzikālie notikumi un ārvalstu viesu koncerti, “Kraukļa” skatuvē notiks elektroniskās mūzikas programma, “Suņa” skatuve jeb šķūnis būs veltīta teātrim, dejai un performancēm, bet “Kino zālītē” sadarbībā ar Rīgas Starptautisko īsfilmu festivālu “2Annas” notiks īpaši atlasītu īsfilmu seansi. Festivālā darbosies arī LR6 – LU Radio NABA skatuve un tiešraides studija. Līdzās mūzikas un mākslas programmai festivāla teritorijā būs arī radošā zona, meistarklases un amatnieku tirgus

Patreiz dzimst doma šogad aizšaut pēc pāris gadu pauzes

2 Likes

you had me excited with that title…

6 Likes

Nu salīdzinot ar summersound un agrāko laiku positivus vins ir tāds… Mierīgāks, un biologu apsēstāks

Es ar 1x biju, atmiņas ta labas, bet es gan nosauktu viņu var vistipiskāko festivālu ;D
Ja būtu vēl tālākā datumā no Saldus Saule - myb. Bet te 2 nedēļas pēc kārtas pa 2 naktīm - mana sociālā baterija to neturēs :grinning_face_with_smiling_eyes:
Un speaking of, jāuzcep topiks par SS ;D

3 Likes

Skatīšos, kā ar iespējām, uz vienu dienu varētu…
Gribēju pagājušo gadu, bet tad viņi nenorisinājās.
Šogad kā reizi nebija plānots :D

1 Like