Festivāls Saldus Saule 2026 | 24.-25.jūlijs

yea getting out of the city seems like a good idea xD

Labiiiiiii aiziet, nopirkšu biļete uz divām dienām

Es arī neesmu festivālu cilvēks, bet līdz šim tikai sanācis iet vienai pašai, un gan jau, ka tas nav tas :joy:

2 Likes

definetly kompānijā daudz jautrāk gurrl

1 Like

Es ar biļetes paķēru

2 Likes

Biļete :white_check_mark:

3 Likes

Deadass sestdienas lineup izskatās lit bet diemžēl tajā dienā ielidojam no divu nedēļu Itālijas tripa tāpēc šis gads būs jāizlaiž

1 Like

Vienmēr būs next year :sign_of_the_horns:

1 Like
1 Like

Jautājums kur tur iebāzt vēl vienu skatuvi

atminos @Maass stāstus, ka kādreiz bija 2 skatuves sendienās…
Varbūt darbosies telšu pilsētas vietā, kur parasti ir otrā zona. Interesanti, kas būs uz otrās skatuves.

No vienas puses labi, bet tai pat laikā - vai nebūs tā, ka nāksies izdarīt grūtas izvēles - vai arī pusīte tur, pusīte šurp :D

Es ceru, ka ne Ābeļdārzā :sweat_smile: bet man ticamāk šķiet, ka futbollaukumā. Citu plašu lauku tuvumā gan neiedomājos.

:eyes:

Neatceros ne 2 skatuves, ne stāstāmo :sweat_smile::joy: mošk @xHorrorGirlx ko tādu atceries?

1 Like

Nāks tuvāk ganjau būs karte

1 Like

Nope tas ir skolas īpašumus tā kā šaubos.. visticamāk tajā zālājā otrā pusē jo tā varen plaša ir

Bet par skatuvēm cil zināms vienmēr tik viena bijusi..es man liekas iebraucu par ko ir runa bet par divām es neminēju skatuves bet festivālus..viņi kādreiz bija divi… saucās mazā Saule kur pašmāju piedalījās un tad bija lielā Saule kur lielās zvaigznes plus ārzemju viesi bija

1 Like

Varbūt ar to jaucu. Tā rodas mīti .. XD

1 Like

Es tomēr arī pievienojos :grin:

5 Likes

tiesa gan nav nekur noprecizēts kur kura skatuve būs

2 Likes

Oooooooh būs mani husbands Čipsis un Dullais

Visi pārējie, kurus gribu redzēt, ir ap 02:00 :skull_and_crossbones:

1 Like

Oho, pirmais gads, kad mākslinieku uzstāšanās nav precīzi pa stundai saliktas.
Un same, mani pienvedēji 2:10, kas ticamāk būs trijos :joy:

1 Like

saules skatuve ir tā kas ir galvenā skatuve obviously un kā jau teicu ka tajā pļavā būs :D

izskatās ka viņi paši saprot ka būs novirzes :D