Tikko noskatījos! Šī bija pirmā reize ļoti ilgā laikā kad jutu tādu “wow, wtf, labprāt skatītos 5h garu filmas versiju” sajūtu kinoteātrī. Man reti ir gribējies skatīties filmu otro reizi bet šī bija vienkārši izcila.
Es vēl neatradu brīdi pa kuru aiziet uz filmu, bet tagad man to gribas divtik redzēt. ;D
Es izgāju no kino un uzreiz domāju “varbūt jāiet uz nākamo seansu” lol. Nezinu vai filma citiem patiks tik ļoti, cik man, bet kaut kas labs tur ir. Pagaidām mana mīļākā franšīzē, un reitings krietni augstāks. Ja patika pirmā 28 Years, domāju, ka patiks šī :D
Pašlaik no kritiķu atsaucēm ir diezgan un visnotaļ pozitīvas. Šajā nogalaē nesanāks, bet lūk nākamajā varētu gan aiziet ![]()
Šovakar noskatījos otro daļu. Riktīgi laba. Man varbūt pat vienlīdz labi patika abas daļas, @Skudriņa. Viena diez gan papildina otru. Abas grozās ap izdzīvošanas spriedzi, taču galvenais riska faktors krietni atšķiras. Man arī ir sajūta, ka divu filmu formātā varoņiem tika atvēlēts gana daudz laika. Lietas nešķita sasteigtas.
Kas man nepatika: Neģēļi tādi norakstīja “veco niku” pilnīgi klišejīgā veidā. Skatoties beigas es dziļi sirsniņā cerēju, ka te autori neuzkāps uz šiem sižeta grābekļiem. Reāli stāstam galīgi nevajadzēja viņa nāvi. Var, protams, argumentēt, ka tikai viņa nāves dēļ puišelis saņēmās drosmi uzbrukt Džimijam, bet tas būtu diez gan aiz ausīm pievilkts. Filma laba, bet es esmu pikts.
Reāli tas vecais kūmiņš solo bija izdzīvojis 28 gadus un šitā te uz līdzenas vietas atstiept galus…
Kā es varu paslēpt spoileri?
Teksta redaktora papildus izvēlnē ir poga “Blur spoiler”
Vai arī vari ievietot tekstu manuāli šādās iekavās:
[spoiler]This text will be blurred[/spoiler]
Ooh paldies!
Man īstenībā ir teorija, ka vecais tiks atdzīvināts. Nevaru iedomāties citu iemeslu, kāpēc Samsons beigās viņu paceltu un nestu citur. Bet piekrītu, tā daļa man nepatika. Viņs ir mans mīļakais tēls no visām filmām. Bija interesantāki veidi kā beigt filmu bez viņa nāves.
Es noskatījos filmu uz Netflix un jāsaka, ka tāda sajūta, ka filmu skatītos kādā arābu kompānijas lidmašīnā - tādas “gory” scēnas (vai kāds tēls izskatās pēc tam, kad nomiris), īsti negribēja rādīt, un,
Netflix versijā, Tu nevarēji uzreiz pateikt ka tas ir alfa
Viņi ir uzlikuši cenzūru tur visam - tas ir, uzliktas ēnas, ka neko neredzi vai pikseļi (pat dibeniem ir aizmigloti aplīši). Bija tā aina, kur tie zombija mazgājas upē - un es nemaz neredzēju to zombija sievieti, kas ir stāvoklī, jo viņi speciāli pielika upes zāli priekšā, ka redzi tikai kājas upē, ne grūsno vēderu… Man it kā nav bērnu konts uzlikts.
Ne ko tā Netflix’am aizspriedumi pret sardeli, neloni un sulu spiedi. ![]()
Plikumi nav advertiser friendly
Pag, Netflix tagad ir reklāma? :o
Netflixā nav reklāmu??
Ne reizi neesmu izmantojis, tāpat nezinu
Ja būs reklāmas es uzreiz lasos prom
Bet nē, reklāmas nav bijušas.