Filmas “28 Years Later” treileris

tikko noskatījos treileri filmai 28 Years later:

nu sulīgi un vēl fun fact, ka treilerī ir izmantots audio, ko ierunāja 1915.gadā Taylor Holmes.dzeja ir “Boots” by Rudyard Kipling. pats dzejolis ir kā izdomātas britu kājnieka atkārtotās domas, soļojot Dienvidāfrikā Second Boer War laikā. katras rindas pirmos četrus vārdus jālasa lēni (divi vārdi sekundē), lai atdarinātu kājnieka soļošanas ritmu.

par pašu filmu “28 years later” - tas ir trešais gabals aka postapokaliptiska trilleris, kas turpina leģendāro “28 Days Later” (2002) un “28 Weeks Later” (2007) stāstu. filma norisinās 28 gadus pēc sākotnējās vīrusa izplatības, atklājot jaunus draudus un izdzīvošanas cīņu sabrukušā pasaulē.

kino plānojas pasaulē izlaisties no 20.jūnija. latvijā no 25.jūnija.

1 Like

Varētu pat būt labs gabals, priekš šī tik vajag zombiju filmas noskaņojumu.

“28 Days Later” ne tik sen mēģināju skatīties, neaizgāja. Tam sākumā bija tāda riktīga vecuma un mazbudžeta piegarša. :D Tālāk nemaz nemēģināju skatīties “28 Weeks Later”, jo nebiju noskatījies “28 Days Later” .

Eyyyy, iešu šo skatīties ceturtdien lai paskatītos uz Kiliana Mērfija zombiju xD

treileris riktīgi sakārdināja!

Man tieši tā pati situācija. :D Pirmās filmas sākums ir ļoti atbaidošs.

Noskatījos 28 astoņus gadus vēlāk. Super zombiju filma. Varētu būt pat, ka šī ir labākā nopietnā zombiju filma kādu esmu redzējis. Es savu pieredzi raksturotu tā kā pamata stāsts ir visnotaļ nopietns un tumšs, taču pati filma ir diezgan draiski režisēta. Kinematogrāfija ir ļoti neraksturīga tam ko varētu redzēt no lielajiem Holivudas darbiem. Stāsts sevi ar nemēģina pārlieku vienkāršot.

Esmu dzirdējis, ka daļai skatītāju filma galīgi nepatīk, it īpaši beigas. Tas izskaidro to kādēļ man tā tik ļoti patika. :D Man beigas likās tieši kā ķirsītis uz pīrāga, kas tā kā mēģina solīt piedzīvojuma turpināšanos. Filma visā savā garumā deva mājienus par Tomiju un kad mēs viņu satikām, viņš galīgi nav tas ko gaidījām jeb nav viena liela kultista-ļaundara klišeja.

Starp citu šī filma un tās turpinājums tika filmētas vienlaicīgi un otrā daļa 28 Years Later: The Bone Temple jau ir gaidāma nākošgad.

1 Like

zombija šlongu ar redzēji? ;DD

Tā bija galvenā pazīme pēc kā varēja atpazīt galveno zombiju. :D

2 Likes

Vispirms nosferatu, tagad šis. Vai puspuvuši - daikti ir jaunā šausmu žanra meta?

Bija slasher, bija found footage, Tagad šis XD

1 Like

agrāk visur bij puspliki pupeļi, tagad šlongi ;D times we live in

Šī filma vismaz kaut kā mēģināja ieturēt peņa / krūšu balansu. Svari gan vairāk sliecas uz peņa pusi. Tagad laikam tādi laiki industrijā. xD

2 Likes

Šonedēļ nāk ārā otrā daļa. Pirmo filmu skatījos mājās, taču tā man tik ļoti patika, ka otrā daļa jādodas skatīties uz kino. Kāds gribēs pievienoties?

1 Like

Oh what da hell? Tak pavisam nesen iznāca filma un 5 mēnešus vēlāk jau nākamā? Neko sev :smiley:

Par šo runājot, nesapratu sākumā kāpēc Redditā kāds meta šo bildi (neesmu redzējis filmu vēl):

Un YouTube komentārs viens bija šāds:
“It’s called the Bone Temple because Samson’s Bone will be showcased more”

1 Like

No sērijas tā ir viena filma divās daļās.

Vienīgi režisors gan cits :upside_down_face:
Aizdomīgi. Noteikti.

1 Like

Lūk tas gan iedveš šaubas. Sanāk otrā daļa galīgi nebūs tas pats kā pirmā daļa.

Es savulaik skatoties treili likās aizdomīga bilde

Protams Boils skaitās kā producents un noteikti skraida blakus ar norādēm. Bet nu, kas zina kas zina.
Izmest filmu janvārī pēc pusgada nav labs rādītājs.
Industrijā pieņemts pēc aptuvebi gada, ne ātrāk.

Man kā patērētājam tas gan patīk. ;D

Cik nu var atsekot, šī prakse parādījas pëc otrā Matriksa, kas otrā filma, proporcionāli salasīja mazāku kasi un izpelnījās kritiku un kad iznāca trešā filma, tad visi, kas vēl atminējās par otru visus grēkus turpināja pārlikt, kā dēļ filma krietni vājāk sevi parādīja.

Man personīgi nekas nav pretī par termiņu, ja filma nav tikusi sasteigta un ir sevis vērta.
Bet vidēji skatoties, ļoti dīvaini ka šo filmu izmeta finansiāli tukšā mēnesi, vismaz vēsturiski, pat necenšoties pabītīt tuvāk pavasarim.
Bet ko zin, tagad strīmings tik ļoti daudz sašūpojis, ka nevar saprast, kas tad notiek.