Tad mēs 16 cilvēki 7 mašīnās brauksim?
15 cilvēki un 5 auto, ja @5umm3r nebrauks ar savu.
+1 cilvēks ar savu auto.
math aint mathing, sanāk 13 cilvēki un 5 mašīnas, ja Agnese nebrauc
baigi neekonomiski
vai arī tu domāji, ka Agnese moš nebrauks ar savu mašīnu, bet kaut kur klāt pievienosies?
Pagaidām nav zināms, būs auto vai nebūs Agnesei. Uzskatu, ka nav.
Pa lielam to tik nākamnedēļ uzzināsim
Ja viņi brauc ar savu, tad tiešām tā nedaudz… Neekonomiski sanāk. Bet nu, neteiks jau gatavam šoferim ka “nē, sēdēsi pasažiera krēslā”
Cik tur neekonomiski… nekā daudz jau neietaupīsi. Salīdzinoši.
Var jau ar agrumentēt, jo mašīna piekrautāka, jo lielāks degvielas patēriņš.
Te nu skaiti, kas izdevīgi un kuru auto tad labāk izmest piespiedu kārtā tad.
septiņu mašīnu karavāna tomēr arī haotiskāk nekā 4 mašīnas. ekonomiskāk arī ir, bet nu kā gribat, es vnk giving my thoughts ![]()
Vēl jau var pa ekoloģisko apsvērumu padomāt
No 7 gandrīz tukšiem auto izmešu ir vairāk kā 4 piebāztiem
Bet nu tas tā
Šogad ar zaļo kursu neejam. Nebija plānots. ![]()
Tai pat laikā man liekas, jo vairāk degvielas nokurini, jo vairāk izmešu. Tā loģiski domājot, varbūt ar kļūdos, šo tėmu neesmu pētījis.
Piekrītu. Bet ja cilvēkas vēlas ar savu auto braukt, nevaru aizliegt.
Protams var pakluso riepas pasākuma dienā ![]()
Jo ar biju piedāvājis kurš negribētu teorētiski, nu neviens nepieteicās.
Tai pat laikā , ja man būtu auto, es ar droši vien negribētu pārsēsties ![]()
Nu ja neviens, tad jau mēs esam gatavas sēdēt kādam bagāžniekā. Varēšu žūpot ![]()
As long as mūs nogādās reliably arī atpakaļ ![]()
Atpakaļ nogādāsim. Par to nav raižu. Izmantosim labākos piegādātāju pakalpojumus. ![]()
Mēs bez problēmām varam paķert jūs.
Alternatīvi, ja kādam ir daudz vietas aizmugurē, mēs gan jau varam neņemt savējo mašīnu.
Man tā ir pirmā dzirdēšana.
Tu man tik vienreiz prasīji lai es noskaidroju vai mēs esam gatavi nebraukt ar savējo.
Man beigās, tā ar neviens neatbildēja.
![]()
Tātad vēlreiz :D ja kāds no šoferiem nopienti apsver iespēju atteikties no auto, pēdējais laiks. Pašlaik @WizardsWild ir pirmā roka, @Menestrels otrā. Dodat ziņu.
Ja tā tad variants:
a) degvielas naudu par vienu izņemtu auto pārskaitu atpkaļ visiem ~3eur
b) variants - izdomāt kopīgi kur izmantot - noziedot, iepirkties priekš vakara. Opciju daudz.
Tātad @WizardsWild, @Menestrels - gaidu ziņu no jums.
Par to vai mēs apvienojamies vienā mašīnā vai ko?
Jā. Vai kāds no jums brauks ar auto vai nē.
Nav svarīgi četratā vienā vai dažādos auto.
Lai nav tā, ka paliek 3 auto. Būs saspiesti, ļoti. Kādam var nākties toč bagāžniekā tad XD
Es braukšu ar savu mašīnu. Mēs plānojam palikt pa nakti mašīnā, jo cik sapratu, namiņi nav plānoti.
Es degvielas naudu neprasīšu. Ja kāds gribēs braukt ar mums, varat droši pievienoties :) Protams, es pieņemšu ziedojumus ![]()
Namiņš ir. Ir pieejams 15 vietas. Tu ar draugu pēdējie divi, kas paspēja ieskriet iekšā.
Tauta atgādinu - visi, kas samaksājuši iepriekš, visiem ir guļvietas garantētas.
Ja kādam ir vēlme, nav aizliegt arī apmesties ārpusē.
Ir 3 izstabas.
Viena ar 9 gultām.
Viena ar 1 divvietīgo
Un viena ar 2 divvietīgajām.
Savukārt informācija par brauciena norisi un detaļām tiks izstāstīts pasākuma dienā pirms izbraukšanas.
Dibs.