1 no tÄm - dibs ![]()
par maŔīnÄm, tad sanÄk tagad 5 maŔīnas, 15 braucÄji +ā1 maÅ”ina ar 1 braucÄju.
domÄju ideÄli bÅ«tu 4 maŔīnas 15 braucÄji (+1 maŔīna ar 1 braucÄju), tad katrÄ bÅ«tu 3-4 braucÄji (+ 1 maŔīna ar 1 braucÄju)
1 no tÄm - dibs ![]()
par maŔīnÄm, tad sanÄk tagad 5 maŔīnas, 15 braucÄji +ā1 maÅ”ina ar 1 braucÄju.
domÄju ideÄli bÅ«tu 4 maŔīnas 15 braucÄji (+1 maŔīna ar 1 braucÄju), tad katrÄ bÅ«tu 3-4 braucÄji (+ 1 maŔīna ar 1 braucÄju)
VarbÅ«t @Richi grib moÄÄ«t ekipÄÅ¾Ä ar mani? TÄ pat bÅ«si man pa ceļam. Ja ļoti gribas stÅ«rÄt varÄsim uz vietas izlemt ar izlozi ![]()
Varu pievienoties. ![]()

OpÄ!
Mazliet esam ieskrÄjuÅ”ies ar Å”oferīŔu āatcelÅ”anuā.
Ejam no racionÄlÄ.
@Richi brauc kopÄ ar @Kristianux.
@WizardsWild @Menestrels @akitsu @Kristianux - tad uzsaktam jÅ«s par mÅ«su vadÄtÄjiem.
Ja nevienam nekas nav pretÄ«, Å”is jautÄjums slÄgts.
bet nu atceries ka vÄl ir @5umm3r ar savu +1 kuri ar bija gatavi uzÅemt pasažierus
reku
Ja @WizardsWild un @Richi neÅem maŔīnu mÄs tÄ pat paliekam ar 4 maŔīnÄm. 15/4 = 3,75 cilvÄku uz vienu maŔīnu.
Ar Å”o tad tÄs jau atkal bÅ«tu 5 maŔīnas.
man likÄs ka @WizardsWild un @MeliMur žūpos un ja nu kas varam paÅemt pie sevis ![]()
PaÅ”laik pÄrÄk atvÄrts jautÄjums. BÅ«s ziÅa.
nu tad gaidam to ziÅu, un tad domÄjam tÄlak. citÄdÄk tÄda Å rÄdingera spÄkrats, Ä·ipa ir, Ä·ipa nav
Nuuu es jau labÄk sÄdÄtu pie stÅ«res, citÄdi aiz neko darÄ«t sÄkÅ”u matus plÄst, bet ko vajag, to vajag ![]()
Tagad gan matematika neiet.
Ja no pieciem auto izÅem 2, pieskaita 1 cik sanÄk?
Bija Kristians, RiÄards, Betija, Agnese Wizard, Richi. PÄdÄjos divus izÅemam. Un pieliekam Summer potenciÄli.
Iedosim tamborÄt suÅukam vestÄ«ti ![]()
Nu tur tÄ lieta ka tavos aprÄÄ·inos summera ar auto ir potenciÄli, DaniÄla aprÄÄ·inos garantÄti
respektÄ«vi tev sanÄk 5 Å”oferi uz 15 cilvÄkiem no kuriem samazinÄja skaitu uz 4 kas bÅ«tu ok
ViÅam sanÄk 6 Å”oferi uz 15 cilvÄkiem no kuriem samazinÄja skaitu uz 5 kur vÄl ir vieta sasÄsties draudzÄ«gÄk
I dont know man. Man jau maŔīnas rÄgojas. Es saskaitÄ«ju divas reizes KristiÄnu, jo tu viÅu divas reizes pieminÄji. ![]()
vajadzÄtu arÄ« sadalÄ«ties pa maŔīnÄm, kurÅ” kurÄ sÄdÄtu, pag gad ļoti smuki jau bijÄm sadalÄ«juÅ”ies, Å”ogad ar vajadzÄtu tÄ laicÄ«gÄk ![]()
Es biju gatavs Åemt paspÄrnÄ @WizardsWild un @MeliMur, bet tagad es vairs nesaprotu vai viÅÄm paÅ”Äm jÄsÄžas pie stÅ«res vai nÄ. xD
Å Ä vai tÄ, mÅ«sÄjÄ maŔīna gaida pasažierus.
tÄpÄc droÅ”vien labÄk laicÄ«gi paÅ”i sadalÄs visi, lai nav Å”itÄds haoss ![]()
Es jau ar domÄju jÄaizbrauc pakaļ visiem, tÄ lai nevienam nebÅ«tu ar sabiedrisko jÄbrauc uz tikÅ”anÄs punktu.