Foruma Brauciens #3 - Vidzemes augstienes 9-10 aug. šŸž

1 no tām - dibs :grin:

par maŔīnām, tad sanāk tagad 5 maŔīnas, 15 braucēji +’1 maÅ”ina ar 1 braucēju.

domāju ideāli bÅ«tu 4 maŔīnas 15 braucēji (+1 maŔīna ar 1 braucēju), tad katrā bÅ«tu 3-4 braucēji (+ 1 maŔīna ar 1 braucēju)

1 Like

Varbūt @Richi grib močīt ekipāžā ar mani? Tā pat būsi man pa ceļam. Ja ļoti gribas stūrēt varēsim uz vietas izlemt ar izlozi :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Likes

Varu pievienoties. :+1:

Despicable Me Animation GIF

3 Likes

Opā!
Mazliet esam ieskrējuÅ”ies ar Å”oferīŔu ā€œatcelÅ”anuā€.
Ejam no racionālā.

@Richi brauc kopā ar @Kristianux.

@WizardsWild @Menestrels @akitsu @Kristianux - tad uzsaktam jūs par mūsu vadātājiem.

Ja nevienam nekas nav pretÄ«, Å”is jautājums slēgts.

bet nu atceries ka vēl ir @5umm3r ar savu +1 kuri ar bija gatavi uzņemt pasažierus

reku

1 Like

Ja @WizardsWild un @Richi neņem maŔīnu mēs tā pat paliekam ar 4 maŔīnām. 15/4 = 3,75 cilvēku uz vienu maŔīnu.

Ar Ŕo tad tās jau atkal būtu 5 maŔīnas.

1 Like

man likās ka @WizardsWild un @MeliMur žūpos un ja nu kas varam paņemt pie sevis :grin:

PaÅ”laik pārāk atvērts jautājums. BÅ«s ziņa.

nu tad gaidam to ziņu, un tad domājam tālak. citādāk tāda Šrēdingera spēkrats, ķipa ir, ķipa nav

Nuuu es jau labāk sēdētu pie stÅ«res, citādi aiz neko darÄ«t sākÅ”u matus plēst, bet ko vajag, to vajag :smile:

Tagad gan matematika neiet.

Ja no pieciem auto izņem 2, pieskaita 1 cik sanāk?

Bija Kristians, Ričards, Betija, Agnese Wizard, Richi. Pēdējos divus izņemam. Un pieliekam Summer potenciāli.

Iedosim tamborēt suņukam vestīti :grin:

5 Likes

Nu tur tā lieta ka tavos aprēķinos summera ar auto ir potenciāli, Daniēla aprēķinos garantēti

respektÄ«vi tev sanāk 5 Å”oferi uz 15 cilvēkiem no kuriem samazināja skaitu uz 4 kas bÅ«tu ok
Viņam sanāk 6 Å”oferi uz 15 cilvēkiem no kuriem samazināja skaitu uz 5 kur vēl ir vieta sasēsties draudzÄ«gāk

1 Like

I dont know man. Man jau maŔīnas rēgojas. Es saskaitÄ«ju divas reizes Kristiānu, jo tu viņu divas reizes pieminēji. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

4 Likes

vajadzētu arÄ« sadalÄ«ties pa maŔīnām, kurÅ” kurā sēdētu, pag gad ļoti smuki jau bijām sadalÄ«juÅ”ies, Å”ogad ar vajadzētu tā laicÄ«gāk :grin:

1 Like

Es biju gatavs ņemt paspārnē @WizardsWild un @MeliMur, bet tagad es vairs nesaprotu vai viņām paŔām jāsēžas pie stÅ«res vai nē. xD

Šā vai tā, mÅ«sējā maŔīna gaida pasažierus.

9 Likes

tāpēc droÅ”vien labāk laicÄ«gi paÅ”i sadalās visi, lai nav Å”itāds haoss :cry:

1 Like

Es jau ar domāju jāaizbrauc pakaļ visiem, tā lai nevienam nebūtu ar sabiedrisko jābrauc uz tikŔanās punktu.

1 Like