Foruma Rewind un dzimšanas dienas emoji

Forumā pieejami daži jaunumi.

Doties uz Rewind, lai apskatītu dažus jautrus faktus par tavu foruma statistiku pēdējā gadā.

Kā arī tagad profila iestatījumos (pašā apakšā) iespējams ievadīt savu dzimšanas dienas datumu un šajā dienā pie tava lietotājvārda parādīsies :shortcake: ikona. Kā arī tavā foruma pievienošanās gadadienā pie sava nika redzēsi :baby_chick:.

9 Likes

Daudz šogad smējos XD

3 Likes

Ermahgerd, hiii bestieee @H_Hercogs

6 Likes

Pierādījums, ka neesmu terminally online

8 Likes

Interesanti kā tos bestijus izvēlas :joy:

Ķipa lietotāji ko biežāk ietago?

1 Like

Man izskatās, ka vrt būt, kam visvairāk atbildēja :thinking:

1 Like

Vai tie kas tevi biežāk laiko?

1 Like

Norm :D

5 Likes

Must’ve complained a lot about sweats in games (unless it also counts the emoji “Sweat Smile” as words :sweat_smile: )

:lmao:

:flushed_face:

:flushed_face: :flushed_face:

4 Likes

ir, un, ar, bet :rofl:

@Menestrels
Kā viņš šo sazīmēja? :D

1 Like

Uzmetu aci. Tur tiek ņemts vērā kam tu esi visvairāk atbildējis, kas tev ir visvairāk atbildējis, kam tu esi licis sirsniņas un kurš tev ir licis sirsniņas. Lielākais uzsvars ir tieši uz saraksti.

2 Likes

Bet tad nevajadzētu būt ka tie bestiji ir pa pāriem?

jo nu maas bestijs rādos es, man bestijs rādās kadiljaks

Ja Jurčiks nebūtu kritis viņš visiem būtu universālais bff :smiling_face_with_tear:

8 Likes

Astronomisks lasīšanas laiks. Vai tik es atstāju vaļā forumu un par to aizmirsu. :D

Liekas bestiji tā nestrādā. :smiling_face_with_tear:

Man visu laiku stāv foruma cilne vaļā. Domāju tas ir skaitot darbības + timeout.

Zaļais rāda dienas, kurās esi iepostojis, nevis gājis forumā, forumā es ieeju praktiski katru dienu.
Man izskatās šādi. Jā, kad uzbrauc ar pelīti parāda, ka apmeklēji, bet neiepostoji.

@Kristianux tev tur neko tā, katru dienu kaut ko ierakstīji forumā sanāk :D

Šito gan es nesaprotu :D Who are these people? :D

Laikam jāsāk runāt garāki vārdi :D

Vai tad es tev tik daudz rakstu? :D @Kristianux

2 Likes

man ar uzrādās 17 new members un nav ne jausmas no kurienes un why ;D

1 Like

Es pieņēmu ka tie ir new members jo mums šat tad jau uzrodas jauni cilvēki,kas varbūt ko nolaikoju un līdz ar to viņš tā skaita

es domāju tas ir uz visu reakciju rēķina. Webtoon connects.

mans minējums ir ka tas ir no klikšķiem meklēšanas programmās, kur mūsu ieraksti parādas.