Šeit var likt visu par un ap savu transportlīdzekļu remontiem, tūningiem un citām sava auto lietām.
Iesākšu ar savu jauno projekta mašīnu - 2007. gada, kārtīgi ierūsējis Ford Focus, kurš iepriekš bija latvenergo mašīna. Lai saprastu tā stāvokli - nopirku par 250€.
Pirmā problēma ka nestrartējās nemaz. Atradu ka degvielas sūknis ir vainīgs. Vajadzēja grīdā izgriezr caurumu lai tiktu pie tā.
Pasūtīju jau jaunu. Cerams ka derēs un varēs pēc tam piedarbināt.
šādā gadījumā parasti nolaiž bāku, tev taču pacēlājs ir pieejams? man liekas redzēju kādā bildē kur mainīji gulti outlanderim.
Oficiālais variants jā, jānolaiž visa bāka. Tas ir daudz čakarīgāk nekā 5 min ar šķērēm izgriezt caurumu
.
žuris turpina rūsēt un kas šis būs, folkreisa auto?
No https://izsoles.ta.gov.lv/ vai?
identisk reakcija manam pirmajam pieņēmumam.
Tieši esmu manījis, ka tur lielākās partijas ar mašīnām met nost Latvenergo vai arī Rīgas Lidosta.
Nē. Doma ir iziet apskati un lai ir taupīgāka mašīna. Šai ir 1.6 benzīns
Jā un nē. Es nopirku no onkuļa, kurš tur bija pircis.
Nē, nu zin - cepuri nost (tāpat kā @Kristianux )
Jau pietika, ka gurķiem centies mērīt kaut ko, kad sūtīji aparātu no Amerikas. Man pašam pat interesē - no kurienes Tevī ir tāds pētnieka gars (+ cilvēks, kurš visu ko labo un taisa?). Vai Tev kāds šo parādīja jau bērnībā? Vai arī pats ko skatījies un meklēji?
Es šo saku no tāda slinkāka cilvēka puses, kurš vairāk tikai par mazdārziņu un publisko runu zina, haha.
Kas tā par gumiju? Riepa?
Mašīnas labot iemācijos ļoti vienkāršā veidā - kā pirmo mašīnu nopirku vecu BMW. Visus remontus no youtube skatījos. Sākumā atceros ka dienām skatījos kā kaut ko dara mašīnām un neko nesapratu. Pakāpeniski jau pēc laika lielāko daļu iemācījos un jau izveidojās intuīcija. Tā arī par visām citām lietām ko daru - pakāpeniski visu var iemācīties.
Par pētnieka garu - lietām ko daru vienkārši gribu zināt kā tās strādā. Jau no bērnības patika viskautko pētīt un jaukt ārā. Tā ,manliekas, kā jebkuram citam bērnam.
Kloķvārpstas demferis, vibrēja tik enerģiski, ka nometa kondiškas siksnu
Nācās tāpat dzīt uz servisu jo nevarējām nekādīgi skrūvi dabūt laukā, laikam ielīmēta
Gadījumā BMW kloķenes skrūvi amerikāņi nesauc par “jesus bolt” tieši dēļ tā iemesla?
Tas daudz ko izskaidro ![]()
Edit: serviss ar viņu nevar dabūt ārā un meklē kaut kādu speciālu instrumentu ![]()