Es pats nesen noskatījos arī. Pirmā anime, ko noskatījos dubbed, jo Frieren VA bija vienkārši 10/10.
- gada janvāris. Kā minimums iesāksim nākošo gadu ar vienu labu gabalu. :D
Ņemot vērā, ka nekas nav mainījies, kā parasti pa vienai sērijai nedēļā, un ja būs 24 sērijas, tad varēs noskatīties tikai vasarā. :D
Pirmā sērija man iesita tik specifiskā existential dread, ka es nometu un vairs nevaru saņemties atsākt ![]()
Damn. Man sākumā tieši bija tā, ka galīgi neaizķēra sirsniņā, taču koncepts un vizuālā daļa bija gana labi, lai turpinātu. Tiesa, es tiku cauri seriālam tikai ar otro piegājienu.
https://hukidamari-sketch.tumblr.com/ Artist
Theres more Frieren, A LOT of Frieren. … a lot of Frieren x Halo too.
funny enough… I still need to order a LMG emote :'D
Sen nebiju skatījies anime. Ļoti sen. Tādu īsteni tipisku. Pilnos metrus neskaitam.
Bet Frieren laikam manī atgrieza to dziriksti, vismaz to sajūtu. 3 dienās noskatīts pirms gulēt iešanas. Sen tā nav bijis.
Neskatoties uz savu vienkāršību kā pieci pirksti kabatā, pēdējā ir dziļāka nekā liekas. Laika nenoliedzamais tecējums un progress, pēctecība būtība un ideja. Un tēmas kuras, lai virpusēji paceļas, tomēr papildina un dažādo pasaules ikdienu, uzbūvi.
Vizuāli satriecoš darbs, pat trešā plāna kaut kas paliekoš atmiņā. Savā dinamikā nav agresīva un cīņas neliek kā galveno, bet tiek pasniegtas graciozi un apdomāti, sižets ir dinamisks esot vienlīdz mērans pārstāsts par piedzīvojumiem.
ONE LOVE!

Piedzīvojumu žanrs ir kā kartupeļi un gaļa. No tiem var rapt gardēžu cienasts vai arī cietuma rijamais. Frierena ir pirmais gadījums.
Pa manam seriāls nebija vienkāršs, taču tas bija skaidri pasniegts.
Otrai sezonai būs negaidīti maz sēriju, tikai 10 ![]()
Jā par to ar biju lasījis, kamēr vēl 1s skatījos. Ne - nu ja aktra sērija pa stundai XD
Bet jā, godīgi sakot tas modelis uz kuru pārgājusi anime pa 10 sērijas, un mazāk sezonā, un reizēm 2+ gadi jāgaida - nav forši, nav forši.
beidzot ar iesāku šito, indeed ļoti skaista un so far good wholesome vibes ![]()
2+ nav tik traģiski, ir kurām desmitgade paiet :D
Noragami season 3 never ever ![]()
Nevar vēl zaudēt cerību, paskat Akatsuki no Yona otra sezona tik šogad tā kā būs, pirmā ir 2014 gada
No game no life mūmificējušās paliekas sakņupušas istabas stūrī
Viena no tām anime kuras man arī ļoti patika. Mūzika vienkārši debešķīga bija.
Bet kā atminos ar 3 sezonu problēma tāda, ka 2 sezona nebija izraisījusi tik lielu pārdošanu un atsauci no publikas.
Plus it kā manga ir pabeigta, kā rezultātā nav arī intereses veidot pēc iņas / reklamēt.
Tāds ap finansiāla rakstura problēmas.