Man liekas tajā brīdī kad 2 sezona beidzās mangas nepietika vēl vienai sezonai
Tagad materiāla ir pietiekami :D
noskatījos pirmo sezonu, tāds comfort food for my soul ![]()
pagaidīšu kad iznāks visa 2.sezona, tad binge’ošu to
also im giggling everytime:
burās ir vējš!
man liekas 3. sērija ir mana favorīte šajā sezonā, bet jāluko kas mūs sagaidīs nākamnedēļ.
kyaaa >< šito vien skatoties jau gribas otro sezonu sākt skatīties, bet drusku jāpaciešas. man patīk binge’ot nevis mocīties ar gaidīšanu katru nedēļu.
S2E8: mazliet vevienmērīgi, bet absolūta bauda acīm
Būs arī trešā sezona ![]()
Viens no iemesliem, kāpēc pārstāju skatīties anime un seriāli kā veids kopsumā nepatīk - jo labi, intersanti, pa savam nestandarta, tai pat laikā vienkārši, tomēr ļoti baudāmi stāsti nāk lēni un reizēm vispār tiek pamesti novārtā. Gumijas vilkšanu pat nepieminēsim.
Nu lūk - būs jāgaida nākamā gada oktobris, ja līdz tam laikam nesāksies, kas interesantāks, pasaules līmenī.
Negribas laist gar acīm nevienu momentu, gribas izbaudīt, pārtīt, pārskatīt, pārklausīt un atkal, atkal no jauna būt kopā ar varoņiem.
Otrā sezona stabili turpina iemītu taciņu, attīsta pasauli, varoņus. Ir laika ritējums. Ir savs lors, gana rūpīgs un saistīts.
Brīžiem protams tā vien likās, ka mūzika dod sveicienus Witcher sērijai vai Skyrim. Varbūt gana standartizēts mūzika žanrs ir fantāzijas viduslaiku folks, bet bija momenti, kas nu ļooooti likās dzirdēti.
2.sezonas MVP - Starks. Puisis parāda sevi maksimālā spēkā, kad vien pagādās iespēja. Nu nopietni - krasavčiks ![]()
Pa savam patīk, ka pati Frieren ir nogājusi mazliet malā, netiek darīts viss akcents uz viņu. Pasaule neriņķo ap viņu.
Tai pat laikā, pats sižets rosina gana daudz jautājumus par pasaules uzbūvi, iedzīvotājiem, notikumiem un citām lietās - gan loģiskus, daži no kuriem pat sižeta caurumus rada, gan tīri retoriskus.