Ja paliek Rīgā tad var uz mežaparku aizlaist, tur labvēlīgais tips vienos naktī būs
Man vajag ugunskuru ![]()
Es apjautāšos vecākiem, mosk tur varēs, būs relatīvi dziļi lauki, tajā pat laikā ne pārāk tālu no cilivizācijas
Ugunskuru pa smuko varēs
Tiešām? ![]()
flash backi vēl ar vien ir ![]()
trust me, tie nebija droni, bet gan debesu zvani ![]()
![]()
![]()
Cik gadi ir pagājuši tev vēl trauma XD
ta jau izskatās vairāk pie @Skudriņa varētu ![]()
Un ugunskuru dzeguzkalnā baudīt
Njā man arī dziļi lauki, un vieta ir lai daudz cilvēku sabrauktu, bet šogad nesanāks, kādu gadu ganjau uzaicinašu uz Jāņiem
Kā jums parasti sanāk, ar ģimenēm svinēt vai ar draugiem? Man kaut kā likās, ka parasti visi brauc pie radiem tajā vakarā, bet neesmu svinējusi Latvijā Jāņus tātad nezinu :D
Man liekas vispār pēdējo reizi svinēju kādā 22rajā gadā ![]()
Depends on person..es pēdējos gadus ar forumu pārsvarā svinu jo ģimene izklīdusi pa visurieni un katram sava dzīve plus ar draugiem/forumiešiem parasti jautrāk sanāk
Vecvecākiem iekrīt jubilejas ap Jāņiem, tā kā vienmēr ar ģimeni.
Agrāk ar ģimeni mazā lokā, ļoti mierīgi. Tikai tagad esmu citur sācis svinēt
parasti foršu cilvēku lokā (gan ar ģimeni bijis, gan draugiem) also, agrāk pie @Salody tādā tradicionālā jāņu stilā ar apdziedāšanām, latviskiem tērpiem, vainagu pīšanu, viņa mamma arī jāņu sieru sēja utt.
Bērnībā tik atceros lielos ģimeņu saitus, tagad jau paklīduši. No tīņu gadiem toč tikai ar draugiem. Ziemassvētkos gan vairāk ar ģimeni.
Kādreiz tikai ar radiem, šobrīd radu diemžēl maz palikuši, un tie kas ir, katrs pa savām vietām.
Principā es pēdējos gadus vai nu ar ģimeni, vai ar draugiem brāļa.
Imantas ezītī 11. jūnijā ir vainagu pīšanas meistarklases, 18:00
Mana dzimta nekad nav svinējusi Līgo. Tātad es ekskluzīvi tos esmu svinējis tikai tusiņa pēc. Lai gan bija viens eksperimentāls Līgo, kuru es izmantoju priekš ne īpaši laba randiņa. :D