Gada īsākās nakts gaidās 2026

Ja paliek Rīgā tad var uz mežaparku aizlaist, tur labvēlīgais tips vienos naktī būs

3 Likes

Man vajag ugunskuru :expressionless_face:

1 Like

Es apjautāšos vecākiem, mosk tur varēs, būs relatīvi dziļi lauki, tajā pat laikā ne pārāk tālu no cilivizācijas
Ugunskuru pa smuko varēs

Tiešām? :smiley:

Eh, nebūs tomēr, tur sarežģīta situācija patreiz

1 Like

flash backi vēl ar vien ir :rofl:

trust me, tie nebija droni, bet gan debesu zvani :rofl::rofl::rofl:

2 Likes

Cik gadi ir pagājuši tev vēl trauma XD

1 Like

ta jau izskatās vairāk pie @Skudriņa varētu :heart_eyes:

Un ugunskuru dzeguzkalnā baudīt

2 Likes

Njā man arī dziļi lauki, un vieta ir lai daudz cilvēku sabrauktu, bet šogad nesanāks, kādu gadu ganjau uzaicinašu uz Jāņiem

1 Like

Kā jums parasti sanāk, ar ģimenēm svinēt vai ar draugiem? Man kaut kā likās, ka parasti visi brauc pie radiem tajā vakarā, bet neesmu svinējusi Latvijā Jāņus tātad nezinu :D

1 Like

Man liekas vispār pēdējo reizi svinēju kādā 22rajā gadā :smiling_face_with_tear:

1 Like

Depends on person..es pēdējos gadus ar forumu pārsvarā svinu jo ģimene izklīdusi pa visurieni un katram sava dzīve plus ar draugiem/forumiešiem parasti jautrāk sanāk

2 Likes

Vecvecākiem iekrīt jubilejas ap Jāņiem, tā kā vienmēr ar ģimeni.

2 Likes

Agrāk ar ģimeni mazā lokā, ļoti mierīgi. Tikai tagad esmu citur sācis svinēt

2 Likes

parasti foršu cilvēku lokā (gan ar ģimeni bijis, gan draugiem) also, agrāk pie @Salody tādā tradicionālā jāņu stilā ar apdziedāšanām, latviskiem tērpiem, vainagu pīšanu, viņa mamma arī jāņu sieru sēja utt.

3 Likes

Bērnībā tik atceros lielos ģimeņu saitus, tagad jau paklīduši. No tīņu gadiem toč tikai ar draugiem. Ziemassvētkos gan vairāk ar ģimeni.

3 Likes

Kādreiz tikai ar radiem, šobrīd radu diemžēl maz palikuši, un tie kas ir, katrs pa savām vietām.

Principā es pēdējos gadus vai nu ar ģimeni, vai ar draugiem brāļa.

1 Like

Imantas ezītī 11. jūnijā ir vainagu pīšanas meistarklases, 18:00

1 Like

Mana dzimta nekad nav svinējusi Līgo. Tātad es ekskluzīvi tos esmu svinējis tikai tusiņa pēc. Lai gan bija viens eksperimentāls Līgo, kuru es izmantoju priekš ne īpaši laba randiņa. :D

2 Likes