Man ir vēlme uz vasaras sezonu atrast linu kreklu, bet viņi baigi pretī neskrien. Ja paveiksies uz Jāņiem būs
No lielajiem tīkliem, Reserved parasti uz vasaru ir lina kreklu izlase.
visos lielajos un mazajos ir like pie mums ar ir bet Aleksis pa lielam second hand veikalos laikam to domāja
Tur gan es domāju, pat ja parādīsies, nekas neturēsies līdz lētajām izpārdošanas dienām. Labos lina kreklu darījumus jāmedīt rudenī un ziemā.
Nu man apģērbs nāk vai nu no sinsay/pepco vai humpalām, pirmajā maza iespēja, otrā, izķers pa taisno no piegādes busa
Pārējos veikalos parasti ir izpārdošanas zonas. Manā pieredzē cena sanāk ļoti līdzīga kā Humana pirms lielajām atlaidēm.
Par interneta veikaliem vispār nerunāsim, tur var gadīties visādas mega atlaides.
nezinu kā ir ar Pepco bet Sinsay ir online store kur vari pasūtīt ja esi iepriekš iepircies izmērus tad zini pa lielam Sinsejā tik tā dzīvoju vienu brīdi līdz kamēr tagad Akropolē neatvēra tieši man pa ceļam uz mājām :D :D
atkarībā no veikaliem un situācijas proti citur var būt pirms jāņiem citur pēc tā.Bet jā tad jau ar labas lietas ātri izķer un tad visus pārējos mēnešus ir diva veida situācija vai nu pavisam maziņie izmēri vai nu mega lielie kurus reti vajadzīgi :D :D Story of daily life of mine :D :D
Sinsay esmu redzējis lina kreklu. Nu… bija kā bija. Dizains un materiāls nekutināja fantāziju. Vai tik tas nebija vienlaicīgi plānākais un rupjākais lina audums ar kādu es esmu saskāries. xD
Man ir veselas veikalu ķēdes, kurās neskatos, jo nav lemts. :D Piemēram, man ir aktīvs beef uz H&M.
jā tāda opcija pastāv bet reiz arī tajā pašā Reserved ieķēros linveidīgajā kleitā kur pēc pirmās valkāšanas reizes bija meh nekāda bet nu saprotu ka arī mana vaina ka nelasīju sastāvu ar ko lins bija sajaukumā tapēc ne vienmēr brends nostrādās uz labu vai sliktu preci.
Ja gribi labu mantu jāzin arī kā pats materiāls reaģē uz apkārtējo iedarbību
ir bijuši klienti kuri paķer jo smuki izskatās bet pēc tam sūdzās par iznākumu jo nezināja par materiāla īpašībām ķipa ka ļoti viegli saburzās vai ka nevar centrufūgā mest -.-
Reserved manuprāt kvalitātes ziņā ir visai lēts vai nekas īpašs, bet man patīk tā dizaini.
jap tā pa lielam arī ir bet es pēdējos gados vispār ja ir iespēja tik savējā pērku un ar tikai to ko pati esmu pārbaudījusi un zinu ka mani nepievils :D Uniforma uz darba rēķina ir labs variants kā :D :D Ir preces kas nāk no sezonas uz sezonu tas pats piegriezums/dizains tik citās krāsās
Tas nav dzirdēts gadus 10…
Kurā datumā/dienā/vakarā parasti ir Jāņu svinības?
(Jautāju, jo man vnk ir lidojums 25. jūnijā agri no rīta, domāju par loģistiku)
23.ais - 24.tā rīts. So you good ![]()
jāņu diena parasti ir lai sadabūt sevi normāla agregātstāvoklī un apēstu pārpalikumus
Oo ja, ar mežrozīšu vainagu tur stabili būs stipras jūtas
Ja Jāņu naktī līgotājus aizrāda - tad aizraidītājam gaidāma liela nelaime
Ja zāļu vakarā(tas laikam bija 22 jūnijs) uz piena traukiem samērīgs nātres tad piens nesaskābs jo raganas tiks sadzeltas
Ja Jāņu naktī caur skursteni izlaiž baltu valodu (*lasīt balodi) tad tevi visi mīlēs
Ja līdz Jāņiem nosit odu, tā vietā radīsies 10 jauni, ja pēc Jāņiem 10 odi mirss papildus