Sākumā izlasīju baltu balodi. Ja tā, tad @Jua to ir nokārtojusi ar pīli skurstenī ![]()
Vari būt priecīgs jo izlasīji pareizi
Es pārrakstijos xd
Es šobrīd plānoju ko darīt jāņos, kā izskatās, kur plānojas forumam?
Skatos ka idejas bija izteiktas, bet laikam nekas konkrēts netika izlemts vēl?
Nu plāns A patreiz ir pie @Mikan Rīgā,( bet tur vēl pāris jautājumi jānoskaidro cik sapratu) ar Dzegužkalna tradicionālo Jāņu apmeklēšanu
Ja akurāt vajadzēs palikt pa nakti kādam Rīgā, to varēs pie manis darīt, pāris mājas tālāk
Pie manis tomēr nevarēs :(
Okei, tas sarežģī lietas
![]()
Tehniski ir opcija, netālu no maniem laukiem pie viena ezera palikt, nakšņot teltīs, mašīnās
Ezers labiekārtots, ir ugunskura vietas, peldvieta
https://maps.app.goo.gl/UTvou2F4rEG1FsLX8?g_st=ac
Bet nu, nav garantētas brīvas vietas
Vai visiem ir teltis?
Man ir milzīga, varu dalīties
Hmm, es 30min attālumā dzīvoju, man nav vajadzīgs kur palikt haha
Un šoreiz kā jau minēju nevaru aicināt pie sevis, pārāk daudz dārzu/šķūņu un citu labiekārtošanas darbi procesā
Ļoti! ![]()
Jā, bet bezmaksas darbaspēks XD
ehh, man mājās svinēs jau man mamma, māsa, brālis ar draudzeni, iespējams pāris brālim draugi, vieta jau ir kur teorētiski, ir dārzi ko apskatīt ķipa, ir “šķūnītis” kur var muzonu klausīties, un chillot, un arī galda spēles var spēlēt… ja ir reāla interese, varu padomāt tuvākajās pāris dienās… bet šis tāds backup variants var būt
vajadzētu saprast cik cilvēku kopā no foruma, lai varu saprast cik reāli, ja grib, varu mēģināt sakopt teritoriju nākamajās ned divās
edit: ir jau bijušas reizes kad ir pari 20 cilvēki uz kadiem svētkiem, vai Jāņiem, es vnk uztraucos par to cik prezentējamu es varu paspēt sagatavot visu
Ja ir telts, var pie manis uz laukiem, pie dīķa. Bet tas ir kā rezerves variants.
Tīri lai saprastu skaitu
- Pievienošos Jāņu svinībām
nē nu vēl ir tā skaistā vieta netālu no Shitbirda kur smējāmies ideāli piknika vieta un teltīm vietas arī būtu :D :D
Tas vienīgais baigi tālu nesanāk?
Ja akurāt nebūs obligāti ar ķiverēm jāiet apkārt, tad jau būs ok
okei, patreiz izskatās kā būsim +/- 6 cilvēki
@JunkLado tādu apjomu varētu uzņemt?