apjoma ziņā mierīgi, bet jānoskaidro man dažas lietas, šodienas laikā sapratīšu
edit: tiem kam interesē attālums, atrodos 1h 30min no Rīgas centra. (1h no juglas)
apjoma ziņā mierīgi, bet jānoskaidro man dažas lietas, šodienas laikā sapratīšu
edit: tiem kam interesē attālums, atrodos 1h 30min no Rīgas centra. (1h no juglas)
Kurš datums tas ir? xD
vajadzētu būt 23. jūnijam, ja nekas nav mainijies
Ar to nedēļu man pagaidām ir plānošanas problēmas. Tikai tuvāk tam datumam varēšu saprast kas un kā. Šobrīd mēģinu paņemt to nedēļu brīvu, bet mani viens kolēģis ir ielicis kā savu vietnieku, neskatoties uz to, ka es diži nezinu ar ko viņš nodarbojas. xD
Aaa nu jā, ārzemju kompānija jau nesapratīs kas vispār ir Jāņi
Tu nenoticēsi, bet ir 31 un 32 jūnijs
Līgo un Jāņu svētkus pārlika uz šiem datumiem.
Oho, jūnijam tagad 32 dienas
Iedomājies jā ![]()
32 kalendārā ir, bet mēs to redzēt nevaram, bet viņš tur ir.
Ja pamaina vietām 23 tad sanāk 32, tādā veidā tas ir noslēpts, patiesībā visi svin Līgo nepareizajā datumā, tos jāsvin 32. jūnijā.
Līdzīgi kā ar 28h darbadienu, 8h miegam, no rīta 2h sagatavoties un vakarā 4h atpūsties, pārējās darbam. ![]()
Pie manis varam. Ja nav citu variantu.
1h 30min no Rīgas
Guļamvietas ir tik 2 neērti dīvāni (1 un 2 vietīgi, kopā 3 vietas) mūsu “viesu šķūnītī” xd, citādi teltis vajadzīgas
ugunskurs būs, bet tādu mega lielu īsti nevar, nu vairāki metri gaisā nevar
dārza veltes īsti nebūs vēl uz to laiku diemžēl
ir ezers, kur nopeldēties 5km attālumā, bet tas ir tāds vienkāršs, nav kur daudz cilvēkiem vnk apsēsties un atpūsties, tur vnk nopeldēt un atpakaļ, lai gan nezinu vai šogad ir izpļauts, būs man jāaizbrauc paskatīties
Cēsis, tuvakais veikals 15-20min attālumā
1km attālumā ir skola, ar laukumu, ja būs tukšs, (parasti uz so laiku nav neviena) tad varētu aizstaigāt, un basketbolu, futbolu vai volejbolu(neesmu pārliecināts par volejbola laukuma kvalitāti šobrīd though)
!!! Svinēs arī man Mamma, Māsa, Brālis ar Draudzeni, varbūt vēl 2 brāļa draugi.
kam interesē
Mēs jau viņas Rundālē satiksim, takā būs ok
Brāli, viņa draudzeni, un manu otru māsu ar vīru un berniem arī lmaooo, kaut kā man visi izdomāja šogad uz Rundāli
Visdrīzāk tad teltīs. Kam ir jāpaķer ![]()
uz ātro atradu tik bildi no ārpuses “šķūnītim”
EDIT: nu un šajā bildē kinda var redzēt tos dīvānus
ir arī šāda vietiņa
Tā pirmā bilde tāds vaibs ir
Kur tev zvaigznes tik labi redzās?
Man viņa būs līdzi, varu ar kādu arī padalīties, tur var daudz cilvēku salīst
Tehniski galvenajā telpā var divi mana izmēra cilvēk mierīgi, un tad priekšnamā ar kādu var iebāzt
tas diemžēl ir ar long expoaure fočēts. bet ja skaidras debesis var labi redzēt zvaigznes, nav gaismas piesārņojuma objektu tuvumā
Aaa OK, domāju, tev pro kamera kas šādi tver
tas iespējams bija uz pro kameras manas māsas, bet ir ari vairāki šādi foto uz telefona tverti, galvenais ir statīvs lai nekustas