Čau visiem! Šis ir mans pirmais posts kā new user.
Anyways, vai šeit ir kāds, kurš ir mēģinājis, vai iet gaming speedruns, vai vienkārši patīk tos skatīties?
Pats, ik pa brīdim, eju GTA San Andreas speedrun (bilde below), jo no bērnības, tā man ir all time mīlākā spēle. Neskaitāmiem reižu tā ir izieta, tapēc pagaišgad pirmo reizi pamēģināju, un bija nereāli fun. Tā kā agrāk spēlēju Samp, MTA un cs:go, tapēc ilgi sēdēt pie PC nav problēma (acis gan ir ceptas kā omletes, tapēc pēc šiem run, kādas 2 nedēļas neko nespēlēju :D) Vairs jau tik daudz laika nesanāk sēdēt pie kompja, daudzi čomi ir pārgājuši uz konsolēm, tapēc atgriežos pie bērnības klasikām, un ja godīgi, šis vistuvāk atsit atpakaļ bērnības gaming expierience.
Vēl, manuprāt, ir nereāli cool, ka vienam latviešu džekam ,iekš speedrun community, ir 1. vieta GTA SA 100% speedrun.(bilde below) Kruts un īpatnējs veids, kā celt Latvijas vārdu pasaulē, bet nu varbūt es tā vienigais tikai domāju. :D
Redzēju, ka bija līdzīgs posts, par GDQ eventu, un šur tur, kāds bija iemetis video topicos speedrun video, bet tieši par šo topic, neatradu. Varbut man acis ir fried, un esmu akls, bet domāju ir labs topics pirmajam ierakstam. :D
Anyway, jauku dienu visiem! ![]()