Nē, es par konkrēti šo grāmatu satura ziņā.
Es domāju, ka jā.
Jā. Redzams ka dotā kopētava nespecializējas šādu grāmatu iesiešanā. Novērojami vairāki momenti ar kuriem es neesmu sastapies mīksto vāku grāmatās veikalu plauktos.
Manāmākais ir grāmatas mugura. Tā ir saburzīta un ielocīta uz iekšu. Parasti šāds defekts ir sastopams jau lietotām grāmatām nevis jaunām. Izskatās ka viņiem ir grūtības iesiet tik biezas grāmatas. Nespecializējas. Uz muguriņas nav nekāda dizaina, kas ir loģiski, jo e-grāmata tādu nesatur, bet tā jau mana vaina ka neaizdomājos tik tālu.
Noliekot grāmatu miera stāvoklī var novērot šķirbu starp lapaspusēm grāmatas vidū un beigās.
Atstarpe no augšas ir pārāk maza. Oriģinālais e-grāmatas izmērs ir A4. Es paprasīju mazāku, jo man plauktā nelīstu tik liela. Man piedāvāja A5 kā izdevīgāko variantu. Izskatās ka viņi tikai samazināja lapu izmēru, bet pašu saturu nē, kas tagad izpaužas pārāk mazās atstarpēs no malām.
Kopumā melnbaltā druka ar krāsainu, laminētu, mīksto vāku prasīja 37€ un kādas 2 nedēļas.
Izrādās ka nav tik viegli dabūt peefektu grāmatas iesiešanu. Jāzin visādi knifi un jādod jau attiecīgs, pilnīgi gatavs dizains. Bet nu, kopumā esmu priecīgs ka man tagad ir grāmatas fiziskā versija.
Kāpēc tev tas traucē?
Tas tāds nepareizs dizains. Parasti grāmatām ir lielākas atstarpes no malām. Sagaidu to visās grāmatās.
Ok, bet nu un, ka “parasti” tā ir? Kā tieši tev tas traucē?
Vienkārši OCD kicking in? Jeb ir reāli praktiski iemesli arī?
“Because I’m used to it” is not a valid reason.
Tas ir.
Tātad praktisku iemeslu nav. Gotcha.
Sāku šo lasīt. Pirmie iespaidi - weird af. Igauņu 13 gs druīda pārdomas par to laiku dzīvi ar pamatīgu devu sirreālisma,runāšana ar čūskām, pavedinoši lāči un vilki kā mājlopi to name a few
Nē, nu izklausās ka šamējais to mušmires tēju lietoja
Laba halucinogēnā sēne kā nekā
Tas jau ir literārs darbs XD
Bet baigi interesanti, runājošās čūskas ir dzīves fakts, bet meža gari tiek pasniegts kā fufelis un pasakas kam tic ieražu pēc
google raksta, ka tā ir par nacistiem un par karu
Kinda no shit brīdis.
I mean… operācija “barbarossa”…
Grāmata no latviešu izcelsmes virsnieka perspektīvas.
Fonētika ļoti jocīga un ģermānismi ļoti atgādina gen alpha slengu.
Vācu armijas krusts labajā stūrī ar “dead giveaway”. Nav pārlieku sarežģīti uzrakstīts?
nebija ne jausmas kas tas “barbarossa” ir, atgādināja pēc nosaukuma “Santa Barbara” savulaik laba telenovele ;D
tā es tikai Mein Kampf zinu ![]()
arī neko tādu nezināju :D reminded of this handsome fella, tho :* :D

Lasu grāmatu no “Abroad in Japan” Youtube veidotāja. Jāsaka, ka viņa humors ļoti jūtams un viegli lasās.
Nesen izlasīju Project Hail Mary. Solid 7/10, good time, no alcohol required.
Tagad mokos ar The Blade Itself. Gribējās kaut ko game of thrones-ish palasīt, bet nu god damn, it slow. Visi gan internetā baigi reivo par to grāmatu, tā ka must push through, it gets good, hopefully
varbūt kāds ir lasījis un var iedrošināt turpināt? ![]()
Labs gabals. Savā ziņā visai pozitīvs un viegli lasāms. Endijam Vier līdz šim sanāk rakstīt ļoti viegli lasāmus gabalus. Man Project Hail Mary viennozīmīgi patika labāk par The Martian.
Pirmo reizi dzirdu par tādu. Varbūt ar pamēģināšu.