Hellooo visiem <3

Sveiciens visiem! Esmu nesen pēc daudzu, daudzu gadu pārtraukuma atsākusi skatīties anime, tāpēc iedomājos, ka būtu forši šoreiz par un ap tēmu aprunāties ar citiem! Plus vēl mācos šūt un būtu pat ļoti jauki varbūt iegūt kādus cosplay biedrus (❁´◡`❁)

Man ir 28 gadi, šobrīd skatos JJK 3.sezonu un gaidu Dan Da Dan jauno sezonu, kopumā, ir diezgan daudz visādu anime, kas ir watch- un rewatch sarakstā. Agrāk vairāk mīļoju mangu, mīļākā bija Berserk. No anime laikam nosauktu netflixa Devilman un Evangelion (original, I know)

Šobrīd spēlēju Fall Guys, nesen daudz pa DbD ņēmos un vēl slinki uzspēlēju Honkai:Star Rail. Galda spēlēs neko nezinu, top 3 nav (uno forever tho)

14 Likes

Konnichiwa!

1 Like

Welcome to the group~

1 Like

Hi! ^^ :waving_hand:

Čau čau

Hell yeah

mums online saspēle gan vairāk pakaļdarinājums - stumble guys - aizgājis

Sveika, sveika!

Priecājamies sveikt mūsu interneta stūrīti. Kā par mums uzzināji?

Vai ir jau prātā, ko vēlētos izšūt un ko vēlētos kosplejot?

Mums, ja nemaldos, rīt pat ir tāda ikmēneša saspēle, kur spēlējam bezmaksas spēles kopīgi. Ja ir interese pievienoties, un arī ar visiem parunāties, tad droši būsi laipni aicināta :smiling_face:

2 Likes

Heijo!
Redzu, ka intereses 90+% sakrīt ar kopienu, pat rīkojam atvērtos galda spēļu vakarus.
Cerams pie mums atradīsi ko jaunu un aizraujošu.

1 Like

Hellooo : D

Sveicināta :slight_smile:

Sveiki. ^^

Sveiki sveiki pulciņā :raising_hands:t2:

Welcome welcome!

henlo fellow hooman!
kaut ko jau esi kosplejojusi? vai ir kaut kas up your sleeve, ko gribi kosplejot?

1 Like

Kā tad tā sanāca tik ilgi pārtraukt? Man ilgākais maksimums nedēļā varbūt ir bijis, kad neesmu neko skatījies :D

Lielais masīvais sveiciens! Prieks, ka pievienojies.

Mums šeit ir esoši, gan pauzi paņēmuši kosplejeri. Vai esi jau pati kaut kur uzstājusies vai vienkārši ar kostīmu bijusi ?

Rīkojam kopīgos saspēļu vakarus. Tāds šodien būs: Ikmēneša tiešsaistes saspēles (Marts 2026 ) - #20 by xHorrorGirlx

Faktiski nereti spēlējam Stumble Gays - alternatīva FG.

1 Like

Heyoo :sign_of_the_horns:t2:

Hei, hei! Mūsu sētā.

Redzēji Ping Pong The Animation? Vizuālajam stilam ir savas līdzības un abiem darbiem ir viens un tas pats direktors.

Helloo!

This topic was automatically closed after 14 days. New replies are no longer allowed.