Hey hey visiem <(^-^)>

Un kā ar gatavošanu? Ja vajadzīgas receptes, tās arī šeit liekam :smiley:

1 Like

Gatavot neesmu baigais gatavotājs, tik makaronus un pelmeņus māku uztaisīt :melting_face: varbūt ir jāsāk mācīties to darīt.

Ēst gatavošana ir prasme kas noder. Nav pat nekādas fancy receptes jāgatavo, teiksim tos pašus makaronus var visādi apdarināt. Teiksim man patīk penne tipa makaroni kas sacepti kopā ar papriku, kabačiem un labi daudz ķiplokiem

Sajauc makaronus, tomātu mērci un sakapātu desu, ieliec cepeškrāsnī piemērotā traukā, sieru pa virsu un tev jau gatavs sacepums

3 Likes

ouuu, izklausas gardi :face_savoring_food:

Laipni lūgs mūsmājā!

Nez vai esi redzējis, bet man Soul Eater gāja vairāk pie sirds - tas ir darbs no tā paša autora. Lai gan arī jāatzīst, ka neesmu up to date Fire Force seriālā.

Opā, Dispatch tak tikko iznāca. Ātri gan tas tika tavā topā. Es pats spēlējis neesmu, bet biju uzmetis aci stāsta līnijai YouTube video.

Cyberpunk 2077 man pašam arī iet pie sirds, tā kā nekas cits. Es gandrīz nekad nespēlēju spēles vairākas reizes, taču tagad eju cauri Cyberpunk 2077 otro reizi. Man riktīgi iet pie sirds cyberpunk estētika un citu tik liela budžeta alternatīvu mums nav.

Soul eater ari ir labs, man patika, noskatijos tiesi pec fire force.

Zinu zinu, ļoti patīk tādas tipa spēles kur choices matter, tadel ari ir topā

Huhu, lai labi spēlējas, man tur ir 300+ stundas, esmu izspelejis visas beigas tur, pat ar DLC

Ja godīgi same. Man tā helovīna noskaņa ļoti gāja pie sirds. Fire force, vismaz sākums likās ļoti interesants, tas cik dažāda veidā var izpausties uguns manipulēšana bet viņi pa daudz spamoja to puspliko kaķumeiteni emocionālās ainās un kaut kā pēc pirmās sezonas pazuda haips

So… Invisigal vai blonde blazer?

Welcome to the dark side of the internet

Wave Hello GIF

3 Likes

Žēl gan, tagad 3 sezona ir baigi labā, bet kā kuram var patikt, sakuma ari nepatika ka tādos momentos viņa tur pusplika, bet nu fan service nav tik slikts, viņa pusplika tik pirmajā sezona ir, neatceros par otro, bet nav tik traki

1 Like

Blonde blazer un mandy :folded_hands: zinu ka mandy ir blonde blazer, bet reali sajūta ka savādāki cilvēki spēlējot.

Ja es pareizi sapratu, šo to tur varēja izvēlēties, bet kopējais stāsts it kā tā pat būtu viens un tas pats. Šeit tavas izvēles palika spēkā starp epizodēm?

Kādreiz populāras bija Telltale spēles, kas bija līdzīgi interaktīvā stāsta gabali, tācu tur starp katru epizodi uzvarēja viena, populārākā izvēle. No sērijas, ja tu izvēlējies nogalināt varoni, bet vairākums spēlētāju izvēlējās to apžēlot - nākošajā epizodē varonis bija dzīvs, neatkarīgi no tavas izvēles.

Asking the real questions. :D

Vienigi kas mainijās, runājums, attiecibas starp cilvēkiem un pašas beigas, piem: viena momenta tev jaizvelas kuru izmest ara no komandas, ja izmet vienu, tas paradisies beigas ka sliktais pret tevi cinisies

Yess, the best games, esmu izspelejis batman speles, walking dead ari, drizuma būs wolf among us jāiziet

2 Likes

Man tieši visvairāk patika Wolf Among Us no visa Telltale Games spēļu klāsta.

2 Likes

Ne tikai no tā paša autora, bet abi notiek tajā pašā universe un Soul Eater tiek uzskatīts par Fire Force sequelu :nerd_face::grin:

Kopumā man abi baigi patika. Soul Eater gan tas endings piekliboja

Tur tad mērce tik tiešām būs daudz; tikai ne kebabā.

Sveicināts :slight_smile:

This topic was automatically closed after 14 days. New replies are no longer allowed.