Hey hey visiem <(^-^)>

Sveiki visiem, pirmo reizi uzzināju par šo saiti no viena reddit posta, atvainojos ja kautkas nebūs gramatiski pareizs.

Par mani sakot, esmu introverts,20 gadi, daudz nesocializējos, lielākoties daru lietas viens, bet vēlos to mainīt, jo beidzot ir pienācis laiks. Man ļoti patīk skatīties anime, esmu redzējis diezgan, jau sāku skatīties 2018.gadā, pats pirmais ko redzēju bija Naruto, bija fantastisks anime ko biju redzējis pirmajai reizei.
Kopš tā laika apmēram 150+ anime esmu redzējis, zinu ka nav ļoti daudz prieks 8 gadiem, skatos cik vien varu, bet dažreiz sānāk neskatīties mēnēšiem. Patīk kaķi, ļoti daudz kaķi, suņi ne tā, bet mājās ir suns un kaķis, abi dažreiz viens otru kaitina :smiley:

Mani top 3 anime ir: Black Clover, Bleach un Fire Force, protams ir daudz kas man patīk, bet tos ko nosaucu ir mani all time favorite.

Mangas lasījis baigi neesmu, izņemot dažus kuriem nevareju sagaidīt anime adaptation līdz galam. Bet ir arī tādi kuriem nav/vai nebūs anime adaptations.

Top 3 mangas: Fire Force, Tokyo Ghoul, Happiness (50 chapters tikai :frowning: )

Spēles, mana viss iemiļotākā nodarbība, jau kopš bērnības esmu sācis spelēt, pirmā konsole kas man bija ir ps2, tur diezgan nospēlējos, protams tajā laikā arī bija ps3, tolaik nebija naudas ko tērēties lai pirktu konsoles left and right, pēc tam jau pargāju uz datoru, biju iesācis spelēt uz onkuļa datora, vinam kārtīgs aparāts bija. Tad arī ap 12 gadiem kad sāku skatīties anime dabuju arī savu datoru, nebija toties labākais, uz integrētajām grafikām vajadzēja spēlēt, nebija slikti prieks lego un roblox. Daudz problēmu arī bija, katru reizi ar vadiem problēmas, tad izrāvās, tad vispār negribēja strādat, kompis arī bija uz HDD, nacās katru dienu gaidīt 15-20 min lai tiktu login screen iekšā :joy: Tagad jau viss ir labi, kompis ir decent, spēles ir daudz, nav ko sūdzēties pāri 100+ spēļu kas ir AAA vai kāda indie.
Vēl māku ar kompjiem lietoties, sataisīt pats sev lai viss ir, visus iestatijumus salikt, pat varu palidzēt ar problēmām ja tādas uzrodas. Vēlos arī iemācīties programmēt, bet jaatrod motivācija ir lai to iesāktu uz pilno darīt.

Top 3 spēles: Cyberpunk 2077, Dispatch, God of war (gan 2018 gada un ragnarok).

Ēdienu man arī patīk ēst, it īpaši Hesburger, ne visu laiku bet palutināt sevi jau var, tur mērcītes baigi labās ir. Kebabs arī labs, bet baigi dārgi jau sāk palikt :melting_face: Sushi arī ir lieliski, siltie vispār bomba ir.
Par ēdienu tas arī viss ir.

Mūziku daudz klausos un jebko nav personālas preferences tur, bet lielākoties klausos tos vecos hitus, 50 cent, soulja boy, timberland utt. Arī klausos kpop, heavy metal, dark rap, pop, dubstep. Mūzikas ir tik daudz ka var klausīties līdz nāvei.

Nu tas lielākoties ir viss, ja ir jautājumi droši uzdodat, ceru atrast kādu ar ko sadraudzēties un parunāt :slight_smile:

11 Likes

Hei hei

Ja tas bija šodien zem r/latvia geiming posta, tad you’re welcome XD

pats ar kaut ko gatavo?

Tad tu iejutīsies \m/

Konnichiwa!

1 Like

Es māku pelmeņus un makaronus uztaisīt :D (nezinu kā atbildēt lai redz ka tu rakstiji)

Iezīmē tekstu, un parādīties opcija quote

1 Like

Paldies !!! Būs ļoti noderīgi

1 Like

Kaut kur mācies?

Tālmācības šobrīd, nācās sākt no 11.klases jo tehnikumā nebija parastie priekšmeti ko vajadzēja (nezinu kapēc), 2 gadus biju izniekojis tehnikumos ejot meklējot ko gribu darīt citu (tur kur gribējās nebija iespēja tikt).

1 Like

Kaķi tas ir top :grinning_cat_with_smiling_eyes:

Macdonalds is better for me, tur chicken nuggets ir garšīgas.

3 Likes

Sveiks mūsu interneta stūrītī! Intereses atradīsi dažādas šeit - un, ir arī iespējas pat, ka apgūsi jaunu hobiju, ko iepriekš pat nezināji. Te viss kas notiek - un eksistējam jau diezgan ilgi (lai gan pievienojos pats pirms kādiem 2 gadiem). Gan saspēles, gan kopīgi pasākumi utt.

Ahā :joy: Bezmaksas mārketings. Ļoti labi

3 Likes

henlo fellow hooman! :mushroom:

1 Like

Heyoo! :sign_of_the_horns:t2:

Man ar pirmais bija Naruto :sweat_smile:
Skatos mums līdzīga anime gaume - Welcome!

1 Like

Heyo

1 Like

Paldies visiem par sveicieniem <3

2 Likes

Heisā!

1 Like

Kurš ir tavs mīļākais hesburgers un vai tur no tortiljām šļācās ārā mērce?

2 Likes

Vispār - same! Es ar aizsāku savu geimera ceļojumu pa nopietno ar PS2 tālajā 2002.gadā, sākot ar Ratchet & Clank. Kuras bija mīļākās spēles uz PS2 un PS3?

1 Like

Megaburgers un kebaba burgers.
Par tortiljām nevarēšu pateikt, es tās needu, vienīgi kfc esmu mēģinājis tortiljas :melting_face:

Uj uz PS2 bija gta san andreas un bee movie, tās lielākoties kapāju
PS3 fiziski neesmu spēlējis, tikai emulatorā, bet tur spēlēju god of war sērijas.

1 Like

Viņi tak skopi ar mērci, gribi mitru kebabu, jāiet uz mazajām aizdomīgām bodēm