Highguard - pēdējā laika Steam negatīvo atsauču rekordists

Ar interesi izdomāju apskatīt Highguard - spēli kura publikas acīs izskāpa no gultas ar kreiso kāju jau kopš Game Awards. It kā nekas traks nebija, bet spēļu apskatnieki viebās, jo spēle šķietami parādījās no nekurienes un bija hero shooter žanrā, kas šobrīd nav karstākais žanrs. Kad spēle iznāca devos skatīties Steam kas nu būs, redzu treknu uzrakstu “Mostly negative”

Diži nelasot kas un kā ielecu spēlē. Kaut kā galīgi nesapratu par ko ir brēka. :D Priekš bezmaksas spēles ļoti ok. Diez gan daudz kā neierasta. Vismaz man ritms ir visai neierasts. Sanākt tā, ka tev pirmajās minūtēs ir jāstiprina bāzes sienas → jāskrien ārā pa karti vērt vaļā lādes un mēģināt uzķert labāku ekipējumu / jāsit kristāli un jāpērk pa tiem labāks ekipējums → jādodas uz vienu punktu kartē cīnīties par maģisku zobenu → jānes zobens uz pretinieka bāzi, lai tur tiktu iekšā → jāmēģina iznīcināt pretinieka bāzē 1 vai 2 ģeneratori. No interesantā tev ir pieejams jājamzirgs kas ļauj pārdesmit sekunžu laikā nonākt jebkur uz kartes. Bāzes un dažu citu mājiņu sienas ir iznīcināmas. Aizstāvot bāzi, pretiniekiem ir diez gan dažādi ceļi pa kuriem tie var mēģināt grauzties iekšā pie taviem ģeneratoriem.

Varbūt, protams, man ir galīgi šī brīža tendencēm neatbilstoša gaume. Spēle izmēģina šo to jaunu un kādēļ tas nav apsveicami man ir mistērija.

2 Likes
  • Ieraudzīju Discord questu ar 700 Orbs atlīdzību.
  • Skatos, spēle ir Steam - pat bezmaksas :eyes:
  • Steam saka, ka man kaut kāda velna pēc nav ieslēgts Secure Boot - ok 2 minūšu jautājums, ieeju BIOS un ieslēdzu.
  • Steam saka viss ok - kačāju spēli
  • Spēle gatava, pamēģināsim, slēdzu iekšā
  • Saka: “Update Required”, bro I just downloaded it :skull:
  • Skatos Steam, update nekur nav, ok, restartēu Steam - joprojām nav
  • areyouforreal.jpg
  • Mēģinu palaist spēli vēlreiz - tas pats rezultāts
  • Spēles sākuma ekrāns savāc atlikušās 5-10 minūtes
  • Discord quest complete, got my Orbs
  • Uninstall
4 Likes

Ko vispār par tiem var dabūt?

1 Like

Var pirkt Discord profila kosmētikas

1 Like

Un… spēle ir pagalam. Tā strādāja aptuveni mēnesi, mēnesi ar pusi. Kā redz šī kompānija izlēma nosmādēt spēli nevis mēģināt kaut kā izvilkt līdz galam. Esmu drusku pārsteigts, jo gan jau palaižot šādu projektu tiek plānots periods kurā tu strādā ar zaudējumiem un tas noteikti nav viens mēnesis. Izstrādātāji gan sāka paniku no paša sākuma, tur tika ļoti ātri spiesti ārā jēli atjauninājumi.

Galvenais spēle bija ok, ar savām īpatnējām idejām.

1 Like

No malas skatoties, kā sapratu, sākotnējā ideja bija, ka spēle iznāk klusi un nemanāmi, ar laiku salasot publiku caur apraides radio. Pacik komanda neliela, budžeta nav daudz, pakāpeniski stutējot augšā spēli.
Tomēr iejaucās Geoff Keighley ar savu Game Awards. Šis esot paspēlējis šo, tik ļoti iepaticies, ka piedāvājos to izraklemēt. Tur ar bijusi kaut kāda drāma laikam, bet izstrādātāji beigās piekrituši.
Protams, laikam cilvēki nesaprata, kas tas par no name te izlīdis ne nokurienes. mazliet esot ragā paņēmuši, ka apsmaksāts pasākums, kas nebija vispār. Startā spēlē neesot spējusi pavilkt spēlētāju noslodzi - kļūdas, bug’i, slikts savienojums.

Ar to daudziem pietika, lai vairs neatgrieztos pie spēles. Lai gan kā minēts, daudzi atdzīmēja gan neierasto rimtu, gan jaunievedumus žanrā. Potenciāls bija.

Nav vairs nemaz pieejama

Ja visa studija nav nosprāgusi kopā ar spēli, es nebrīnītos, ja pēc kāda laika notiktu mēģinājums to palaist pa otram lāgam. Viņu mājaslapa gan ir beigta, kas nav laba zīme.

Spriežot pēc šī raksta Report: Fewer than 20 staff remain at Highguard dev Wildlight Entertainment | GamesIndustry.biz īsu brīdi pēc izlaišanas, komandai tika paziņots, ka kompānijai ir beigusies nauda. :sweat_smile: Drusku ož pēc tā, ka jau pirms izlaišanas brīža tur viss bija slikti.

Man viss bija ok. Tur gan mēdza gadīties tā, ka kāds no tavas komandas spēlētājiem it kā parādas komandā, taču visus spēles laiku neizkustās no vietas. 3v3 spēlē tā bija liela problēma. Ja atkrīt viens cilvēks, trešdaļa tavas komandas vienkārši nav. Kāds cits spēlētājs nevarēja pievienoties mača vidū. Kad tev pēc kārtas gadījās kādi 2 vai 3 šādi mači ar nepilnu komandu, vēlme turpināt spēlēt cieta.

Ja es pareizi atceros, spēli arī tā lāgā nevarēja palaist virs 100 fps par ko sūdžejās geimeri ar monitorime kas atbalsta daudz kadrus. Staigāja apkārt uzskats, tā kā tas ir tiešsaistes šāvējs, tam vajadzētu atbalstīt daudz kadrus.

Es tieši par to runāju. Tā tika iznesta no Steam ar kājām pa priekšu.