Hobiji - ar ko Tu pašlaik aizraujies? (Vai pat mēdzi aizrauties?)

Pa takām ir feini, līdz smiltis uzrodas. Man ir tūrisma veļuks ar šaurajām riepām, kurš agrāk bija mans vienīgais; esmu ar to braukājis pa visādiem neceļiem, pa kuriem galīgi ar šādu riteni nav paredzēts braukt, vienīgie klupšanas akmeņi ir stāvumi (gan saķeres, gan vājo kāju dēļ) un smiltis.

Man arī ir šosejnieks ar ļoti tievām riepām, ripo pa asfaltu un pat sablīvētām smiltīm jauki, bet pa irdenām smiltīm ir bēdīgi gan

Irdenajām smiltīm arī ir kā ir, pat ar normālu kalnu velosipēdu.
Savulaik pirms biju nopircis savu šosejnieku, braucu ar 2.25 riepām. Asfalta posmiem knapi ok, smiltīm arī knapi ok.

Ar kalnu velosipēdu pa smiltīm var pabraukt, ja uztur ātrumu. Lēni nekas nebūs, tad tikai fatbike.

Vīsmaz labāk nekā ar šosejnieku :D, tikai stumšana strādā. Aiz vecmīlgrāvja ir motokorsa trase kur es nejauši iebraucu un stūmu savējo 2km atpakaļ uz ceļa

Atcerējos par šo puspabeigto brīnumu! Saki @WizardsWild - vai džemperis ir pabeigts?

Šis apstpirna ka @Mayo_Musketeer blandās pa iepriekšējā gada forumu. Kas tur pazuda?

3 Likes

Aa, es vienkārši pats tagad taisu polimērmāla dekoriņus krūzei, ko taisu priekš drauga dzimšanas dienas - un uzlieku fonā kādas sarunas vai video. Dažviet bija izaicinājumi - tad nu lūkoju vai ir “Would you rather” un kas darījās hobija sadaļā.

Dažreiz ir jauki atdzīvināt ko iestāvējušu :grinning:

2 Likes

Jā! Smieklīgi, bet es otro pusi taisot par kaut ko tajā laikā stresoju un adījums sanāca daaaudz ciešāks nekā pirmajā puse. Karoč viena roka ir īsāka par otru :smiley: Bet tāpat vienmēr dzirdu komplimentus valkājot, tā ka nav tik traki :grin:

Bilžu baigi nav, kaut kāds šāds tas rezultāts:

9 Likes

Vaaa - superīgi sanācis! Skaidra lieta, ka komplimenti noteikti nāca aumaļām!

Vai ir padomā kāds jauns dizains?

Paldies :slightly_smiling_face:

Plānu daudz, šoziem vairāk fokusējos uz tehniku, visādiem kabeļiem un briošu, bet kādā brīdī ceru arī kaut ko vairāk jancīgu uzcept. Ravelry sarakstā šādi stāv:

9 Likes

Vajag piemest Hide The Pain Harold un Trollface :smiley:

1 Like

Wow! Šis ir actually insane! Izskatās super! Cik ilgu laiku aizņēma uztaisīt šo skaistumu? Ja nākotnē apsver taisīt džemperus uz pasūtījuma, es labprāt pat iegādātos :heart_eyes::joy:

Mana lielākā šībrīža aizraušanās ir zīmešana. Kaut arī bija man arī citas lielas aizraušanās, kas šobrīd uz doto laiku ir atliktas malā, jo nav laika tām un resursu. Citas prioritātes dzīvē šobrīd. Tādas kā darbs un mācības.

Mēroga modeļu salikšana;
Spēļu spēlēšana;
Anime skatīšanās;
Zinātne;
Interese par SETI un METI;
Zinātniskā fantastika;
Figūriņu un citas atribūtikas kolecionēšana;
Godzilla fanšīze;
Alien franšīze;
Pokemon;
YuGiOh kāršu kolekcionēšana;

2 Likes

Paldies! Grūti teikt par laiku, faktiski strādāju no janvāra līdz jūnijam, bet tas ir ar lielam pauzēm un blakus projektiem starpā. Reāli tās būtu 2-3 nedēļas darba pa vakariem.

Vai esi mēģinājusi pati ko adīt? Šis ir diezgan iesācējam draudzīgs projekts, ja He-Mans iekrita sirsniņā, ļoti iesaku iemēģināt roku :grinning:

Atcerējos ka biju šitos jaukumus te iemetis - ir ļoti liela cerība ka kolekcija augs, jo sāk ost ka nodaļas “zem-30” pulciņš varētu kādu fosiliju meklēšanas pasākumu noorganizēt. Jaunākajai koku meitenei ir baigā vēlme kaut ko atrast, un kolēģei ĪADT apakšnodaļā ir zināmi visādi maršruti ar iezīmētām atradnēm. Divus gadus iztiku bez darba kolēģu redzēšanas ārpus darba laika, bet akmeņi ar beigtiem dzīvniekiem to visu iespējams mainīs XD

4 Likes

Draugam, kuram biju vedējs kāzās janvārī, ir rītdien dzimšanas diena (tieši tā - Valentīndienā). Sestdien, mazā grupiņā, dosimies pārgājienā. Beidzamos 3 dienu vakarus liku kopā krūzīti. Viņam patīk ēdiens - izdomāju, ka varētu tieši par to:

8 Likes

Skaties, ka viņš neapēd dekorējumus un neskatās pēc krūzītes! :smiley:

2 Likes

Kā tu dabūji to gradientu smalkmaizītēm?

Mīkstie pasteļkrītiņi. Paņem ar papīrnaža malu norīvē nedaudz pulverīti un ar otiņu uzliec pa virsu. Man nav vēl pietam labākais tonis tam, bet cepjot nekas nepiedeg

IMG_0171

2 Likes