Es jau nodomāju ka airbrush uzradies
Nea - cheap brush ir ![]()
Uuu tik jauka dāvana
Kā tu visu piestiprini pie pašas krūzes? Un es pieņemu ka vairāk smukumam šāds brīnums? Vai lietot arī var? ![]()
Ir labi, ja ir tik daudz detaļas kā uz šīs krūzītes. Es uzlieku tādu kā pamatni (lielāku, izrullētu māla gabaliņu). Tiklīdz tas ir, visi mazākie elementi turās klāt ideāli (tas ļauj nelikt katru detaļu individuāli).
Nu, primāri visiem, kam esmu šo dāvinājis, tās ir izmantojuši kā dzeramās krūzītes. Es tikai aizliedzu tās mazgāt trauku mazgājamā mašīnā, jo tas karstums nenāk par labu mālam. Šādas drīkst tikai ar parasto sūklīti un ūdeni. Šeit, piemēram, ir vienas draudzenes krūzīte, kura to lieto brokastīs (dāmām visu kompozīciju nolieku zemāk, jo tomēr ņemu vērā, ka krūzītes lieto, kad ir uzklājušas lūpukrāsu):
Minecraftā būvēju un diamond painting taisu
Parā kādu būvi
Vienu brīdi man diezgan labi padevās būvēt, tad parādījās tik daudz jaunu bloku ka apmulsusi un nav vairs tas skills. Nesen atdzīvināju divus lielos creative projektus - kiberpunk pilsētu un botāniskais dārzu
es atkal padomāju par pīli sākumā xD
Mosk sanāks pīle. Kam būs lemts no tā sanākt, tas arī sanāks, es tur tikai tāds starpnieks
Tā vien izskatās, ka vasarā atkal kāda avantūra parādīsies, šoreiz ar lietām, ko it kā esmu darījis iepriekš, bet esmu piemirsis.
Mani uzaicināja uz Madonu, jauniešu centru laikam, kur varētu novadīt mazas radošās darbnīcas (ar mozaīkas veidošanu un aproču veidošanu) un divu ēdienu gatavošanu (ar kesadiljām un vasaras rullīšiem). Par ēdienu daudz maz saprotu, bet man laikam vajadzētu padomu tieši par mozaīkām.
Jautājums - jebkuram, kuram ir vairāk būvniecības zināšanas vai darbošanos ar šiem materiāliem citā veidā:
Mozaīkā gribu izmantot plastmasas puķpodus (10x10x9,5 laikam bij) - mazi un četrstūraini. Man flīzes ir jau sasmalcinātas, bet
- Kādu līmi lai izmanto, lai tās piestiprinātu? Universālo līmi (kaut ko šādu) vai šādu?
- Man arī vajag šuvotāju (tile grout), un cenšos sameklēt baltā krāsa, kas labi arī strādātu zem dabas elementiem un nenoārdītos tik ātri. Viens, ko biju sameklējis, cik noprotu, jau sajaukts kopā, ir šis. Zinu, ka CERESIT piedāvā to šuvotāju arī pakās, bet vai ir kādas rekomendācijas?
Protams, aiziešu uz būvniecības veikalu tuvākajos mēnešos un centīšos izskaidrot tur savas radošās avantūras, bet novērtētu, ja kāds varētu ko ieteikt.
Kāpēc plastmasas…?
Budžeta ierobežojumi (un četrstūrainu podiņu, jo uz tiem bērniem būs vieglāk uzklāt). Var klāt arī uz apaļiem, bet tur labāk vannasistabu flīzes (mazās, četrstūrainās), jo vieglāk apņem, ņemot vērā, ka tām ir vēl iestrādāti sietiņi.
izmēģināju dekupāžu, ar katru nākamo podiņu sanāca ar vien labāk, ir savi mini triki, bet overall podiņi puķītēm gatavi:
beidzot ir atnākušas visas pērlītes, kas nepieciešamas, lai šito uztaisītu.
te būs manā dekupācijas podiņā, šitāds pērlīšu augs:
Kādu mēslojumu jālej virsū?
mīlestību un putekļu slotiņu ;D
Plāns veidot šādus uz pārdošanu? Esi funktierējusi kaktusu uztaisīt? Var jau ar stieplēm salikt tā smuki.
ooh, kaktuss būtu interesanti
![]()
pārdot nē, tas jau tikai sev prieciņam