Uuu! Ļoti labi sanāk!
Vai objektus griez ārā vispirms un tad domā, kā to kompozīciju izveidot vai domā vispirms par tēmu un tad meklē un griez?
Visbiežāk iedvesma ir fons + galvenais tēls, piemēram, meitene guļ tuksnesī - kas viņai notiek apkārt? Kā izskatās debesis, ko tas nozīmē? Kas viņa tāda ir? Un tad nāk klāt kaut kādi elementi. Citreiz sāku ar tekstu, kas man patīk, un tas visbiežāk atspoguļo manas domas/emocijas tajā brīdī. Noteikti var pateikt (manuprāt) kas man bija uz sirds, kad taisīju katru kompozīciju. Ja par neko baigi nedomāju/nepriecājos/nebēdājos, nespēju tajā brīdī kaut ko uztaisīt, jo tīri tehniski strādāt man ir garlaicīgi
Atceros ka skolā bija jātaisa kolāžas, un es konceptuāli nesapratu šo mākslas formu, un domāju ka mērķis ir panākt bildi kur tu nevari pateikt ka tā ir kolāža, kipa fotošops bet fiziski
attiecīgi pa savu veidojumu dabūju tik 6 lai gan es vairākas stundas meklēju vienāda toņa un izmēra kokus…
vēljoprojām nesaprotu kolāžas… itkā jau photoshop uz papīra tas ir, es arī vienmēr centos, bet tad redzēju ka apkārtējie tik kaut ko damet kopā, un tad vairs necentos, ja jau citi var laizt važu, kādēļ ne es
edit: man tas nebija par to ka domāju ka jātaisa kas reāls, man tas bija tā, ka domāju ka jataisa baigais mākslasdarbs, bet tad vainu skatoties uz citu darbiem, vai pat skolotāju piemēriem, vai tas butu zīmēšanas stundā pamatskolā, vai kompozīcijas klasē mākslas vidusskolā, parasti vienk kaut kas samests vien bij, nesakrita ar maniem standartiem ko iedomājos
tādēļ esmu diezgan parsteigts par @Mikan kolāžām ![]()
Smieklīgi
Kaut gan, tas ir viens variants. Mani kolāža vairāk velk uz sirreālismu.
Man vnk patika skatoties šāda stila video
https://youtu.be/TN_vWXLu9YQ, attiecīgi gribējās šādas pakāpes cohesion dabūt
Tagad vairāk iebraucu tajā visā(jo vairāk sanāk nodarboties ar radošiem darbiem ne dēļ atzīmes un pēc sava grafika ) bet joprojām teiksim vajag vizuālo cohesion, attiecīgi vairāk vilktu uz scrapbooking
Še, kas man patīk :D Viņai ļoti labi sanāk un ir daudz, daudz interesantu bilžu no kurām izvēlēties. Digitāli man kādreiz ļoti patika strādāt Photoshop bet kaut kā tagad patīk vairāk “hard edges”, un plūdums starp elementiem var arī nebūt.
Man patīk, ka viņa izmanto vecos žurnālus
Man ir pāris, ko nopirku retro veikaliņos Kanādā. Nenormāli biezi tie ir.
Yess, un nekur nevaru atrast. Būtu speciāli jāmeklē dīvainās vietās.
Moš no ebay pasūtīt?
Nu kinda ir, vēsas krāsas elementi uz melnbalti a gravīras tipa fona