Hobiji - ar ko Tu pašlaik aizraujies?

Uz audekla pilnīgi :open_mouth:

Nākamais apdeits pa manu projektu
Šoferis tomēr nebūs īsti kustināms, nu vieni vienīgi radošie blok

Reku video ar sīkāku info

5 Likes

7 Likes

nice, super dinamiska poza!

black lagoon dutch GIF by Funimation

1 Like

Plāno pūst praimera krāsu un arī krāsot? Vai atstāsi tādu, kāds ir?

Biki pa raibu patreiz ir xd un tā caurspīdīga plasmasa galīgi nav tas kas šeit iederās. Sarkanie elementi ganjau paliks sarkani, bet tumšās sarkani un ar visu sudraba drybrush

Mocis pa lielam tik pāris elementi japarkraso, jo pamats jau ir sen nokrāsots

Tev krāsu nevajag? Tomēr varu padalīties ar savu miniatūru akrilu krāsām (man ir gan Citadel, gan Vallejo, gan Army Painter) vai pat varam uzrīkot kādu krāsošanas aktivitāti (jo man pašam jātiek galā ar Plēsoņu).

1 Like

Krāsošanas pasākums būtu tīri nice

Super. Tad tikai būtu jāizdomā lokācija (pie manis var līdz saviem 4-5 cilvēkiem, vai nu pie galda vai labāk uz zemes un kādiem spilveniem). Yuranka Games negribās visu laiku noslogot ar ko šādu, bet varbūt laiks arī uzrunāt citas vietas, kur notiek šādi krāsošanas pasākumi (kā piemēram MegaGames veikaliņš, bet zinu, ka viņi prasa kādu summu, kas laikam nebūtu tik traģiski, ja esam vairāki).

Ja nu kāds vēlētos ar pievienoties no malas, tad man ir miniatūras, kuras varu iedot krāsot.

5 Likes

Ja tu vēl dzīvot Zolitūdē, esmu tikai par.

2 Likes

atkarīgs kad un kur, bet labprāt pamēģinātu

1 Like

Tērauda Renegāts

12 Likes

Pāris vecie projekti ar ko neesmu dalījies

8 Likes

Baigi labais tas pūķis! Kas tas ir? Stikls? Flīzes?

Frezets saplāksnis

Vai kādam nav aizķēries nevajadzīgs, paliels stikla trauks - ir doma uztaisīt noslēgtās ekosistēmas terāriju

4 Likes

Vecā National Geographic žurnālā atradu šo puisīti, kurš ir attēlots kā viens no bojāgājušajiem 1813. gadā, kad nogrima kuģis “Scourge”. Izdomāju viņu aptīt saldos sapņos. :blossom::leaf_fluttering_in_wind:

10 Likes

Bieži kolāžas sanāk taisīt?

Baigi nē, bet ik pa pāris mēnešiem kaut ko uztaisu. Vakar piesēdos jo domāju par kalendāru un gribēju paskatīties kas man ir pa materiāliem. Būs jādabū kādi patriotiski žurnāli.

Šie man ļoti patīk, bet tie prasīja daudz laiku, ko parasti varu ieguldīt tikai tad, kad ir skolas brīvlaiks. Gan jau pa vasaru sanāks uztaisīt kaut ko detalizētu

7 Likes