Woooow! Šis ir baigi super! Pastāsti visu būvēšanas procesu tagad, lūdzu. Vai mana kafejnīca ar labi noderēja? Kā augus izveidoji? Vai tas ir stikls vai plastmasa kā logi? Ko miksēji kopā lai izveidotu logu masu rāmjiem?
Teiksim, tā, ja es nebūtu stūrgalvīgi nodarbojies ar radošo modifikāciju, tad būvēšanas process būtu bijis diegan vienkāršs un ātrs, jo lielos vilcienos es diezgan cieši pieturējos instrukcijām. Bet par cik es izlēmu gandrīz katru detaļu laist cauri papildus apstrādei ar koka rakstu ieskrāpēšanu, blackwash un drybrush krāsošanu utt, tas viss kļuva sarežģītāk. Tos augus lielos vilcienos var iedalīt divās kategorijās - papīrs un plastmasa. Plastmasas ir praktiski gatavi, viņi vienīgi jāsagriež pa detaļām, papīra jau ir interesantāki un reizēm čakarīgāki, jo tas ir dikti plāns papīrs(daļa no šiem ir no tavas kafeinīcas). Pluss es izmantoju diezgan daudz tās fake sūnas kas arī bija iekš tavas kafejnīcas, lai emulētu kādus mikrozaļumus. Papildus no tavas kafeinīcas ir tas mini radio un daži trauki, ko pārtaisīju par podiem/vāzēm.
Attiecībā uz tām ārējām sienām tā bija bēdu ieleja. Tas materiāls kas bija iekļauts komplektā, un apdrukāts ar “metāla elementiem” un vīteņaugiem bija no tipiskas “Šķēru iepakojuma” plastmasas un viņš vispār negribēja turēties kopā tā kā bija paredzēts instrukcijā. Pat superlīme nelīdzēja, un visu padarīja sliktāk
, un tad sapratu, ka jātaisa miglaini, ķipa no iekšpuses norasojuši logi, lai slēptu savus grēkus. Sapratu, ka karstā līme strāda visai feini, un izlēmu to tās to rāmja efektu uztaisīt. Nesanāca īsti kā gribējos, bet esmu redzējis briesmīgākas siltumnīcas irl XD
Akmeņus salasīju uz random zemes ceļa
Aa, Tu siltumnīcu liki kopā pēc noteiktām instrukcijām - saliekamais modelis (+sava interpretācija)? Tā jau tiešām laba diorāma sanākusi. Tagad tik dārznieks trūkst ![]()
jup jup
Atsāku šaut:
Kopš studiju laikiem kad sākās “lielā dzīve“ jeb darbs, darbs, darbs un kaut kur pa vidu attiecības nebiju gājis uz šautuvi. Tagad dzīve sakārtojusies, ka mierīgi var atsākt. Rīt pirmās sacensības ar iesācēju loku un resnajām, smagajām bultām. ![]()
ar arbaletu ar’ esi šāvis?
Nope. Neteiktu arī, ka gribētu. Ar ieročiem gan kādreiz varētu (airsofts neskaitās
).
Labi, ka pēdā netrāpīji!
palieli caurumi, 9mm? gan jau ar gloku?
Jā 9mm. Izšāvu ar divām pistolēm -
CZ P-10 - bija ok, bet tēmēt bija pagrūti ar iron sights tēmekli.
Glock 45 - ar šo varēja daudz precīzāk, jo bija ar sarkanā punkta tēmekli.
Kādam gadījumā nav aizķērusies kāda salauzta un citādi nevajadzīga cilvēkveidīga action figūriņa ap 20 cm izmēra ![]()
Cerīgs skatiens @Jiiarvii virzienā
Uu vellos, 20cm jau ir baigais buližņiks priekš figūriņas
Ko plāno veidot? Flea markets ziemas laikā nav īsti atvērti, ne?
atcerējos pa šo, un ka viņam joprojām nav šofera
krāmnieki tirgū notiek, bet tur šitādas lietas īsti nav
humpalās tak visādas apdauzītas barbijas un action džeki ir ;D
Man kkur bēniņos ir kens bez galvas ![]()
dula-kens
man brālis bārbijai galvu norāva, i think we have a match made i heaven ;D
20 cm - Man ir tikai Batman, bet to nekādā gadījumā nevaru atdot. Mans spidermans iet ar viņu gulēt. ![]()