Iepazīsti komūnu 2026 - Japānas majonēze (1. daļa)

Pienācis laiks likt majonēzei tecēt kopā ar mūsu pašu @Mayo_Musketeer, kurš veiksmīgi bija devies ilgtermiņā tur un atpakaļ uz austošās saules zemi.

Šis būs divu daļu izdevums noslēpumainu iemeslu dēļ, kuri taps skaidri otrajā daļā. ;D

Ierakstā piedalījās: @Mayo_Musketeer @Kadiljaks @Menestrels

13 Likes

Kad es būdams students pieliku klāt ēdienam vegetu, es uzskatīju ka taisīju pa šiko :D Izrādās es biju bomzis ja salīdzina ar @Mayo_Musketeer koju dzīves ēdienu :D

11 Likes

Rīsi ar tunci un majonēzi jau ir proteīnu bagāts ašais ēdiens :smiley:

1 Like

Kad es tā pirmo reizi izdarīju, likās, ka esmu atkodis ēdiena gatavošanu. Pēc kāda laika gan man tik ļoti apnika Vegeta, ka es vēl projām neesmu atkopies. :D Es Vegetu neesmu tik ļoti sen ēdis, ka pat neatceros pēdējo reizi.

3 Likes

Tev tad jāpamēģina Gemoss vegeta :smiley: Tā man liekas pat labāka

Es Gemosā pērku šo: https://shop.gemoss.lv/lv/buljons-darzenu-calnort-1kg-8412164000260

Kā arī kad nākamreiz būs kāds teksts vai bildes ko parādīt, labāk nofočējiet un ievietojiet video jo ne vella nevar neredzēt :D Viss bija izplūdis, izņemot pāris milisekundes :D

3 Likes

Nu, šajā gadījumā, bildes ko rādīja bija arī tās pašas, ko liku Japānas tēmā :grin: Bet njā, saprotams.

Neviens nebija paredzējis, ka Rihards ieradīsies ar kāmīša izmēra fotogrāfiju saišķi. :D Tur būtu pieticis ar agresīvāku auto fokusu un ilgāku bilžu turēšanu kameras priekšā.