Iesaki savu ēdiena recepti!

Atcerējos līniju no Spy X Family, kur reiz tika minēta “peanut butter pizza”. Sākumā padomāju - hmmm, varētu tipa deserta picu tādu izveidot. Bet tad atcerējos par “satay” stila mērcīti un atradu šādu interesantu recepti. Noteikti pats pieglabāšu nākotnei, lai izmēģinātu:

Thai Chicken Pizza Recipe - Tastes Better From Scratch

2 Likes

moš kāds no jums zina kā vislabāk un visvienkāršāk uztaisīt lasanju, bet tā lai ir ēsama? tās makaronu plāksnes ir pirms tam jāvāra un ja jā, cik ilgi? like what do i do :sweat_smile:

Es 100 gadus neesmu taisījis bet parasti mēs plāksnes nevārijām, likām cietas un tad viņas uzsūcot mērču mitrumu pagatavojams esot krāsnī

Var labi iztikt nevārot. Lielākā māksla ir dabūt labu sarkano mērci un neaizmirst bešamelu.

Lazanja ir pietiekami elastīga recepte improvizācijai, ir visai augstas iespējas nonākt pie garšīga rezultāta kāmēr svētā gara un visa labā dēļ neizmanto plēvotās siera šķēlītes.

2 Likes

Man tieši beļamels ir bijis klupšanas akmens. Sarkanā mērce ir easy. Sīpoli, ķiploki, tomāti savā sulā, Malta gaļa un garšvielas

Ato bešamely liek kopā cepjoties visam cepeškrāsnī vai pēc tam pieliek?

Parasti kopā.

1 Like

oki oki, izskatās, ka tā mērce saving the day!

thank youu @Kristianux :raised_hands:

3 Likes

Izskatās, ka tāda lieta tiešām pastāv :smiley: Maizes gabals starp maizītēm

2 Likes

Esmu riekstu sviesta fans - gan sāļajās, gan saldajās lietās iet ļoti labi kopā. Nopirku pāris Nutego produktus. Vai kādam ir savs veids (ēdienā vai mērcīšu formā), kur liek klāt riekstu sviestu?

4 Likes

Haha maize starp maizi izklausās, ka uzvar kartupeļus maizē kā frī-kartupeļi bagetē, ko es te Īrījā esmu redzējusi un šokējusies jo izskatās tik pat pliki un skumji xD

2 Likes

Man vienu brīdi baigi patika ēst tortiljā iesmērētu zemesriekstu sviestu un ietīt/ iegriezt banānu tajā un aizrullēt :slight_smile:

Tagad liels slinkums to izmantot, un bailes kaloriju dēļ XD tādēļ tagad tikai zemesriekstu sviestu pērku un dodu manam 5gadīgajam dēlam ēst starp maizi ar zemeņu ievārījumu - viņš tagad atsakās ēst zemesriekstus ar banānu, tā kā ievārījums ir renesanse riekstu sviestam mūsu mājās.

Man šķiet, ka vienreiz nopirku lazdu riekstu sviestu un skumu cik ļoti gribētu ēst “Nutella” un vairs netuvojos šiem sviestiem cenas un kaloriju dēļ. :upside_down_face:

3 Likes

Opā, es pat par pārējie nezināju. Zemesriekstu krēmu pēc idejas var močīt iekšā salātos. Par citiem variantiem, ja godīgi, es pat nebiju līdz šim aizdomājies.

Toties var sevi mierināt par to, ka uztura vērtība ir pavisam citā līmenī nekā Nutellai, ja tas tiešām ir teju 100% riekstu produkts. :D Nutella tomēr lielākoties būs ogļhidrāti. Rieksti būs tauki, olbaltumvielas un tikai pēdējā kārtā ogļhidrāti. Par garšu, ja uzsēžas uz riktīgi zemas kaloriju diētas, tie krēmi ātri vien sāks garšos dievišķīgi. xD

PS. Kas pa cilvēkiem mums te atgriezušies @zanmon ;D

1 Like

Principā… Ir maiss ar lapu salātiem. Vai ir kkas ko ar viņiem interesantu var izdarīt, jebšu būs truša diēta šis divas dienas. Ilgāk manuprāt šie svaigi neizvilks un sāks pelēt

2 Likes

Nekas vairāk par salātiem nenāk galvā. Tās lapas ir jau sagrieztas vai pilnas? Ja nav sadriskātas, Tu jau varētu tortiljas vietā izmantot.

1 Like

Put generous amount of them in burger, sandwitch or wrap. Smūtijā var iebāzt

Veselas, bet manai gaumei derīga izmēra tortilija nesanāks nekādigi XD

Man pašam bij ideja viņus biki iemarinēt. Tur piešaut ķiplokus klāt, etiķi, sāli cukuru. Vai sasautēt vnk. Neesmu šos nekad sautejis bet ja kalē normāli sasautējasz kāpēc lai šie nesautētos

1 Like

Es ar tādiem tieku galā ar olīveļas + sāls palīdzību. Pa labam tik vajag olīveļļu kas pēc kaut kā garšo.

man balsamico patīk klāt

2 Likes

Vēl viena lieta - ņemot vērā, ka Tu māki labi gatavot un talants uz to arī ir, kā būtu ar mājas taisītiem Cēzara salātiem? Sarežģītākais no visa procesa ir tieši mērcīte. Blenderis ir?