Ikmēneša tiešsaistes saspēles (Jūlijs 2026 )

Jau atkal laiks vākties uz ikmēneša saspēli:

Tātad kā ierasti:

Galda spēles
  • UNO
  • Codename
  • Sabotieri
  • 6 ņemam
  • Tikai viens
  • Carcassonne
  • Dobble connect
  • Flip 7
  • Dobble Spot it
  • Mojo
Steam spēles
  • Crab Game
  • Stumble Guys
  • Goose Goose Duck
  • Town of Salem 2
  • Talisman: Digital Classic Edition
  • Muck
  • Scribble it
  • Deducto
  • Eraser
  • Just act natural
  • Oh Baby Kart
  • MicroWorks
  • Bronzebeard’s Tavern
  • Deceit 2
Online spēles
  • Skribbl
  • Gartic Phone
  • Cannon Pirate
  • Smash Karts
  • Mini Golf Club
  • Escape from Prison
  • AstruDud
  • Hangman
  • Grabble
  • Drift
  • Mafia
  • Bad Cards
  • StopotS

:bangbang::bangbang::bangbang:Saspēles noteikums:

1. neizmantot aizskarošus vārdus.Pirmajā reizē būs brīdinājums bet ja atkārtoti nāksies aizrādīt tad diemžēl nāksies pamest spēļu telpas.Gribu tomēr uzturēt draudzīgu un pozitīvu atmosfēru mūsu starpā
  2. Lūgums tās spēles kas jāielādē vienmēr lūgums iepreikš to izdarīt un pārbaudīt vai viss 100% iet.Ja gadījumā ir problēmas lai zinātu iepriekš jau un varētu novērst tās pirms kopīgās saspēles.:bangbang::bangbang::bangbang:

Un datumi kuros varam pievienoties saspēlēm:

• 17.07
  • 31.07
0 voters

:bangbang::bangbang::bangbang:​Pie reizes gribu arī paziņot,ka Jūlija mēnesī galda spēļu vakars nebūs.Mēnesis ir jau piebāzts ar pasākumiem vismaz manā kalendārā un domāju ka daudziem ar vasaras iestāšanos tā arī ir.Tā kā domāju,ka mēs droši varam ņemt atpūtu un tad jau atkal tikties augustā :3 :bangbang::bangbang::bangbang:

1 Like

no pagājušas reizes:

Jaunie Demo ko varēsim izmēģināt:

Es šoreiz pievienošos tā pat, paskatīšos :laughing:

1 Like

Cik sapratu šīs spēles ir lejupielādē? Es diez vai visās spēlēšu, maybe kādu jā vai nē :)

bieži uzspēlējam online boardgamesarena , kur nav jā lejupielādē, Mērija labāk mācēs paskaidrot

jap šīs visas var atrast Steama bet visas jau tapat viena vakara neizspelesim tā kā ja uz vietas izlemsi ka kādai gribi pievienoties varēsi droši pateikt un sagaidīsim līdz kamēr spēli lejupielādēsi
plus dodoties uz linkiem tur bus video kur var saprast butu tu ieintereseta tadu speli spelet vai ne

1 Like

man šķiet vinai nav steam? vai vnk nav dators pietiekami labs lai spēlētu, sākumā varbūt kko online?

jap ir šī saite:

bet tur ir pārsvarā galda spēles,ir dažas ko pat esam spēlējušas galda spēļu vakarā
bet ir arī čupiņa online spēles kuras atrastas online saitēs
Tās parasti uzraujam sākumā kā iesildīšanos kamēr visi sanāk un tad jau ķeramies pie Steam spēlēm

1 Like

nuu spēles ir dažādas,ir citas kurām daudz nevajag no pc; a ja pa steam account tad jau to var viegli izlabot :smiley:

Jup man nav steam

tad gan būtu lūgums ja ir iespējams izveidot profilu un dabūt šo aplikāciju iepriekš ja ir aizdoma ka gribēsi kaut ko spēlēt ar mums kopā jo tas varētu aizņemt kādu laiciņu :sweat_smile:

1 Like

A ir arī aplikācija steam?

Takā uz telefona?

nu uz datora ir programma/aplikācija, ko var dabūt no offic lapas

ir arī mobilā, bet tas ir tikai lai varētu apskatīt spēles, un friendslist, un citas funkcijas. Lai spēlētu spēles, vajag uz datora uzinstalēt

1 Like

Es parasti lādēju spēles kad esmu saspēlē, jo kompītim nav vietas un visas tāpat netiek spēlētas :D

3 Likes
1 Like

Redzēsimies rītdien 17.07 plkt. 19:00 uz saspēli
@Jua @Kanade @Liāna_LILYLI @Menestrels @Rashomeow un pārējos kas vēlēsies pievienoties ^^

1 Like

ahaha aizmirsu nobalsot, arī būšu :laughing:

1 Like

Man tomēr nesanāks pievienoties :pensive_face:, cerams nākošreiz sanāks.

2 Likes