neizmantot aizskarošus vārdus.Pirmajā reizē būs brīdinājums bet ja atkārtoti nāksies aizrādīt tad diemžēl nāksies pamest spēļu telpas.Gribu tomēr uzturēt draudzīgu un pozitīvu atmosfēru mūsu starpā
Lūgums tās spēles kas jāielādē vienmēr lūgums iepreikš to izdarīt un pārbaudīt vai viss 100% iet.Ja gadījumā ir problēmas lai zinātu iepriekš jau un varētu novērst tās pirms kopīgās saspēles.
būtu forši sen neesi redzets šeit :3
pēdējos mēnešus mēs izmēģinam daž ne dažādas steam spēles
ir pāris kuras arī šomēness izmēģināsim
Vēlāk iemetīšu sarakstu
Par Catan Universe. Bezmaksas versijā var tikai 3 players un tikai base game. Nezinu vai ir mainījies, bet tur vajag arī taisīt kontu catan universe, atseviski vēl. man ir kaut kadas 40h uz viņas, bet kaut kadā brīdī izbesīja.
Heyo
Par boardgame arena zinu.Esam tur daudz ko spēlējuši vnk gribējās šo pamēģināt jo šī ir ar 3d telpiskumu ,par spēlētāju skaitu es īsti neuztraucos jo pēcāk esam pasākuši dalīties komandās citkārt lai varētu izspēlēt šauro spēlētāju skaitu spēles
Bet paldies par feedback ^^
Man te drusku negaidīti aizgāja ciet pirmā vakara puse. :\ Sāka sāpēt zobs, došos to atrādīt ukraiņu tantei vietējā medicīnas centrā, yolo. :D + šovakar arī iekrita plānveida fizioterapeita vizīte.