Interjera dizaina padomi

Es teiktu piebāzts, pat tad ne… it kā gana gaišs, bet pietrūkst sava - izrauts no Pintrest 101 Cute apartment, bet dēļ savas platības un faktūras jūtās kā pārbāzts. Viss ir liels un smagnējs.

Šāda tekstūra vienkārši manuprāt prasa lielākas platības vai arī mazliet neitrālāku akcentu. Lai gan virtuve man patīk.

1 Like

Es reiz atradu vienu iekārtotu istabiņu, kad Thread tika runāts par vidi, kur dzīvo. Pat saglabāju kā iedvesmu nākotnei. Jāsaka, ka skatoties no bildēm vien, mani pāršalca liels miers :sweat_smile: Sapratu, ka arī es gribētu tādu mazo bibliotēkas stūrīti. Tikai ar lielāku atzveltni krēslam, lai man kakls nebūtu stīvs to turot visu laiku paceltu :smiley: Un datora galda stūrītis arī smuki ieveidots

4 Likes

man pat kaut kas līdzīgs otrajai bildei sekcijā veidojas, protams ne tika…tematiski vienots. Vienīgi tie mākslīgie ziedi liekas pārāk pa traku, un potenciāli lieli putekļu krājēji

Edit: Zinu ka tie bija tikai 3 posti, bet man piepeši saslēdzās zobrati prātā, un radās doma, ka no šī varētu kas izaugt potenciāli. Redzēs

Ooo yes please :pleading_face: man kaut ko līdzīgu ar gribētos bet vēl kur griesti ir ar augiem apklāti
Bell Delphine apartamentos ļoti labi bija uztaisīti ar tiem wisteria ziediem

5 Likes

Tas ir tas kas mani atur pa lielam baigi izdekorēt savu tagadējo dzīvokli jo jau mocos ar to bez visādiem dekoriem :smiling_face_with_tear:

1 Like

pluss īrētā pie griestiem ir baigi grūti ko piestiprināt, lai pēc tam nenāk viss nost

1 Like

Ja dekorē ar lieliem un stingriem priekšmetiem, varbūt varēs savaldīt. Man pilnīgi nav ideju kā to tīrīt, ja te kāds vēlas dekorēt savu istabu ar salmiņiem, mazām papīra lapiņām vai ko citu smalku un vieglu. Galīgi sīkumi lidos visās malās pat no putekļu birstītes.

It’s getting there

3 Likes

Es kādreiz dzivoju vietiņā, kur iekša un āra saplūda kopā, un man ļoti iepatikās šis koncepts. Dzīvojamā telpa (tādā industrial stilā) bija garāžā, kā tāds mancave. Sienu varēja atvērt uz pagalmu, kurā bija tikki stila bārs. Tajā pašā telpā audzējām microgreens pie vienas sienas.

No turienes arī varēja tikt uz virtuvi, kas bija pa taisno savienota ar siltumnīcu. Siltumnīcu bija plāns apgaismot ar fairly lights un uzbūvēt bāra leti pasēdēšanai zem karājošiem tomātiem.

Virtuves otrā puse atvērās uz garāžu, kas bija iekārtota kā veikals un spēļu telpa. Bet mana mīļākā daļa - garāžas priekšpusē bija jumts, gaismiņas un televizors. Es tur dienām sēdēju un skatījos filmas kamēr pārstrādāju mūsu lielo daudzumu izaudzēto dārzeņu.

Gribēju vnk padalīties, jo man liekas interesants koncepts, tāds netradicionāls. Es gribētu ko līdzīgu, neturēties baigi pie sienām un griestiem bet domāt kā pašai labāk patīk. Un man patīk skatīties televizoru ārā :joy:

6 Likes

Hold, up, tas ir bietes uz tiem čipsiem?

1 Like

Bietes, pārsteidzošā kārtā, ir diezgan populārs dārzenis. Jaunzēlandē un Austrālijā viņi ieliek vienu biešu šķēli (kopā ar ceptu olu) burgerī :smiley:

Yess :D Loaded nachos ar saviem dārzeņiem. Bietes ir marinētas ar garšvielām (dienu vai divas). Iedvesmojos no paziņas kam pieder vegānu meksikāņu restorāns. Viņš siera un krējuma vietā lieto Indijas riekstu mērci.

2 Likes

Am I the only one that read “bites”? :honeybee:

1 Like

Izklausās baigi labi, būs jāpamēģina. Man pašam bietes baigi iet pie sirds