Tie atjauninājumi, padara tavu telefonu lenāku! Literally makes your telephone into garbage. Dēļ drošības, izklausas pēc apple philosophy. Karoč nē visam un dzivo laimīgs.
Man tieši pēc atjauninājumiem sistēma mazāk vietas aizņem un telefons ātrāks palika, slēdzas ātri iekšā, agrāk tik ilgi slēdzās, ka bij bail vai nav kaut kas nočakarējies
Jo draugam bija kaut kas aizgājis vienreiz pa īso telefonā un neslēdzās iekšā, nesa uz servisu
un šitā problēmu grūti novērst, kad no piem porta nāk pietiekama strāva. Man personiski tiek izmantots hotspot, un pieslēgts telefons pie pagarinatāja. Pagarinatājam ir speciala ports/ligzda 5v. Plus kāda bačene stavoklī, un shēmai spelē lomu ar.
Vel ir tāda lieta kā unregulated un regulated strāva no šitiem portiem. Tīra 5v tikai nak no regulated, parēja dod zemāku diemžēl. Vienkaršā valodā, meklē portu. kam ir usb 3.0 vai c vismaz un slēdz pie tā.
Type c tad būs labāk ar lādēšanos…? Jo nu hotspot es agrāk lietoju, bet tad mans internets datorā video labā kvalitātē slikti lādēja ar usb modem es ideāli skatos visu
Tad vēl vadu type c uz type c jāmeklē, ja man protams kompī ir tāds ports
Tie atjauninājumi labo bagus un drošības caurumus, kā arī šad tad nāk klāt jaunas fīčas, it īpaši lielākos apdeitos. Jebkurš normāls IT security speciālists tev pateiks, ka apdeitus jāliek virsū obligāti. Tas, ko Piebringer te stāsta par “literally makes your phone into garbage”, tas ir izteikti aifoniem, androīdiem ar to ļoti reti ir bijušas problēmas, un arī tad visdrīzāk pēc pāris dienām pāriet.
Anecdotal evidence, bet man iepriekšējam telefonam sākotnēji bija pretty shit battery life, bet pēc viena apdeita tas masīvi uzlabojās. Izrādījās, ka zem kapota kkādi sulīgi servisi kruķījās, kuri vnk izsūca baču dienas laikā, neko nedarot.
Tu vari uz to skatīties tā - tu ej ar telefonu internetā un internets ir netīra vieta. :D
Ja tev kaut kas ēd mazliet vairāk akumulatoru nekā varētu, tu to tā izteikt vari arī nepamanīt.
Par visām tām sazvērestības teorijām, ka atjauninājumi padara telefonus sliktākus, es tam ticētu tikai tad kad redzētu pierādījumus. Zinu tikai par to, ka Apple tika noķerts un tam pat tika piespriests EU sods, lai gan tur sāls bija tajā, ka iOS pieskaņoja ātrumu akumulatora nolietojumam. Ar jaunu akumulatoru tu saņēmi pilnu jaudu.
Vēl ir tāda lieta, ka reizēm aplikācijas beidz suportēt vecākas OS versijas, un, ja sen nav apdeitots telefons, tad aplikācija var pasūtīt dirst. Pusgada - gada laikā tas gan parasti nenotiek, bet pāris gados mierīgi var gadīties.
Grūti piekrist, teorija vai nē, tas pats visur. Kad kautko jaunu ievieš, parasti sudigāk ir. Ievieš tapēc, jo nepieciešams “ieviest” filozofija. Izmaiņas izmaiņu pointa pēc. Es uzskatu, kad update ir tās pats kas aplikāciju versijas. Ir sudīgas, un ir normas. Linux good example. Daudzi kas runo newest, nenozimē īsti ka tas better. Windows met un met sūdus, tapēc, jo ķipa tā esot labāk.
Pats ar savu ādu ar to neesmu saskāries. Es uzmanītos lai nostaļģija skatienu neaizmiglo. :D Jā, kaut kāds Windows Xp strādāja uz kartupeļa pēc mūsdienu mērauklas, bet tas arī izskatījās kā kartupelis. Linux no čakarīgas pieredzes, kur tev var nestrādāt kaut kas pavisam banāls, ir kļuvis par OS, kas sniedz līdzvērtīgu Desktop pieredzi Windows un OSX.
Jap. Kā arī visi, kuri sūdzas, ka pēkšņi telefons pēc updeita ir lēnāks, visticamāk tehniski nav no tiem saprotošākajiem cilvēkiem. :D
Iespējams, ka varētu būt situācija, kad nāktos piemēram, upurēt 1% no cpu resursa, lai darbotos kāds cits svarīgs process vai tādā garā.