Internets no telefona kā usb modema

Tur vismaz nebija iebūvētu reklāmu kā jaunajos, un tur varēji atrast visu ko vajag. Tas bija elegants savā absolūtā vienkāršībā. Manuprāt vsp būtu baigi prikolīgi, kad būšu bagātāks tādu retro pc build dabūt. Vecā kastē, ar veco windows un CRT monitoru, PC building counter culture tā teikt

1 Like

OS ir tools nevis produkts. OS jadara tas, kas viņam ir nepieciešams darīt. Bankas to sajēdz un nesteidzas, new the greatest. Tur jabūt, tā ka work and good. Parējais secondary.

1 Like

Man patīk visi patchi WoW :D es pat ņēmu uz mēnesi spēlēju Dragonflight patchu, kad bija atlaides, bet nu tagad man ir Baldur’s gate :D

Tas ir no tava skatu punkta, bet priekš Microsoft un Apple tas ir produkts.

Tā filozofija, kas iedzīs galā visu industriju. Nav brīnums kapēc AI, populārs. AI tik saprot to industriju, tik kompleksa mūsu industrija.

Draugs kaut ko tãdu grib :D viņam ir vecs kādus vismaz 20 gadus vecs kompis :D vēl strādā ar xp, bet jau čakarējas

1 Like

Jā, XP ir mana favorite OS, it īpaši vizuāli. Bet laiki mainās, tehnoloģijas attīstās, un sēdēt pagātnē nav izdevīgi, palaidīsi garām daudz ko jaunu un, iespējams, feinu.

Car industry dead dēļ tādas filozofijas, ilgi nebūs līdz IT galam. Personiski uzskati.

To es redzu ka laiki mainās, un tehnoloģija attīstās un man absolūti nepatīk tas virziens kur tas viss iet. Man ĻOTI nepatīk apziņa, ka mani vienudien var apcietināt, jo AI ir uzģenerējis video kur es kādu apzogu, vai nogalinu.

Nu manam kompim ir type c ports, jādabū tagad type c uz type c vads, lai salīdzinātu :sweat_smile:

1 Like

Ko tu domā ar “car industry dead”? Tagad ir vairāk auto kompāniju nekā jebkad agrāk.

nodarbinato skaits. Manās acīs skaitās pa dzīvu industriju.

Uj… man bail ir iedomāties kādas dieva zīmes ir tādās sistēmās. Visdrīzāk tā tava Banka kaut kad ap divtūkstošajiem ir iemetusi piķi softa izstrādē un tagad velk maksimāli ilgi to līdz galīgi sačokurosies un nokritīs nost - vienalga, ka tas ir viens liels drošības caurums ar saviem bagiem. :joy:

I hate it, kādu laiku viss bija okei, tagad atkal, ar visu to debug, wtf -_-

Vari mēģināt izslēgt debug režīmu, restartēt telefonu un tad to atkal ieslēgt - vai ko tamlīdzīgu. :\

Pēc telefona restarta paliek labāk, bet nu tā problēma vairāk rodas, kad es uploudoju video youtube :sweat_smile:

Joka pēc pamēģini citu vadu

Man jānopērk vads :sweat_smile: man ir tikai vēl vairāk saplīsis drauga vads :D

Vēl vairāk saplīsis? :D Tad tavs vads ir bojāts? Tad varbūt vienkārši nav riktīga kontakta.

Man mazliet ir līmēts ar izolentu, bet strādā kā vajag :sweat_smile: