Jūsu savdabīgākie talanti un prasmes

Ņemot vērā ka mums ir topiks par hobijiem, un citām ikdienas lietām, domāju šaut gaisā "Fandoms got talent ", jeb vietu kur padalīties ar saviem savdabīgākajiem talantiem - mazāk runa par dzeju, deju, dziesmu un mākslu, vairāk par spēju nobalansēt 5 marinēto gurķu burkas uz galvas vai papildus locītavu pirkstam.

Iesākot šo savdabīgo talantu šovu, man sanāk runāt gandrīz vai nekustinot muti. Nav ideāli saprotams un varbūt šur un tur kustās vairāk nekā gribētos, daži burti nesanāk, bet kopumā ir gana okei efekts

6 Likes

Me too :victory_hand:

Kas vēl.. labi sanāk ķert mutē ogas no gaisa :joy:

Un virpināt starp pirkstiem dāvanu papīru ruļļus kā bungu vālītes.

Pašas bungu vālītes arī dažos veidos varu pavirpināt ;D

Un šito, kur maini, ka vidējie pirksti saskaras, tad malējie un atpakaļ :joy:

2 Likes

Man ar, bet tikai kreisajai rokai

maybe ātrlasīšana, varu pilna izmēra grāmatu nokapāt 5-7 stundās. Ir sanācis izlasīt pāris grāmatas dienā arī.

4 Likes

Cik nu talants, pacik reti daru, saites mazāk izstiepjas, bet varu rokas no mugurpuses aizliekot, izlocīt vienu otru cauri un dabūt uz priekšu. ja saprotama doma.. :sweat_smile: :joy:

Oho! Vo vellos - es arī varu ātri lasīt, bet bieži prāts aizklīst kaut kur tālumā un tad ir jāpārlasa viss atkal :joy: Es māku lasīt un iet vienlaicīgi (šādi darīju kad strādāju medijos un nācu no vilciena uz ofisu).

Varu saliekt roku pirkstus 90 grādos. Kādreiz (nezinu vai tagad, gan jau ka jā), varēju aizlikt kāju aiz galvas.

3 Likes

es varu kāju īkšķi pie deguna pielikt ;D

ar mēli no ķiršu kociņa mezglu sasiet :sweat_smile: if thats even a talent ;D

2 Likes