Nu karoč 1st date meğini iepazīt cilvēku, 2st mēğini sajust atmosferu starp jums, 3st time to make moves. Its marathon not sprint.
Var apvienot ar robotu
Tikai sarakstu labāk nevis prasībam partnerim, bet tam ko gribi no attiecībām, no tā savukārt dabūsi gan ko gribi no partnera, gan ko tev pašam sevī jāmaina
Nez tad var baigi uncannvalley ieslīdēt kas atkal nav forši. Un gulēt ar boston dynamics robotu ar nav vilinoši
Tas ir vesels cits cilvēks ar saviem dēmoniem un tarakāniem. Tev garantēti otrā viss uzreiz nepatiks un jums kopā uzreiz nesanāks ideāli sadzīvot. Piedevām tā izbrāķēšana uz prasību saraksta pamata ir miets ar diviem galiem, tevi arī var izbrāķēt un pavisam muļīga pamata un tas jau vairs neskan tik adekvāti, pamatoti. :D
Tas prasību saraksts tā pat dienas beigās ir saraksts ar lietām, kuras tev šķiet, ka tu gribētu un tev patiks otrā. Nav izslēgts, ka tu galīgi šauj greizi ar savām prasībām.
Mana atbilde uz to 3 randiņu gudrību būtu baigi draņķīgā - atkarīgs no apstākļiem. :D Kaut ko izdarīt tikai trešajā randiņā, es teiktu, šobrīd skaitās kā long game - kam ir sava vieta. Izdarīt visu pirmajā radiņā atkal var būt pārāk strauji priekš daļas cilvēku. Var iet hibrīda ceļu, kaut ko fizisku pa mazam, pēc apstākļiem izdarot 1-2 randiņā.
Nuu…ja tu jau to cilvēku gana laba pazīsti, tad manuprāt pirmo var vēltīt citām lietām.
Also jau darīt lietas 3šajā randiņā ir normāli? God damm
Kur tad…garas un romantiskas pastaigas pilnmēness gaismā utt. Mūsdienās vairs neeksistē?
Romantika ir pie pudeles musdienas.
Katram tak savs, man piemēram sākumā ir nepieciešama draudzība
Mīlestības formulas ir dažādas. Zinu cilvēkus, kam bija happy time pēc mēneša (kas parasti ir standarts) un viņiem ir ilga un skaista laulība, un zinu cilvēkus, kas iepazinās one night standā, un jau ir 30 gadu laulībā.
Bet, varu piebilst, ka Padomju laikā aprecēties nebija liela māksla un parasti tā bija izeja uz kaut cik finansiāli stabilu dzīvi. Meitene iepazina čali, aprecējās, uzblieza bērnu, nekas viņai nepiederēja, un pēc dažiem gadiem saprot, ka nemīl savu vīru, bet bērns un finanses piespiež palikt pie vīra. Tā tā laulība tiek glābta dēļ bērniem un dēļ tā, ka sievai nekā nav, un beigās…kaut kādi kompromisi tiek atrasti. Un tā arī rodās tās “50 gadu ilgās laulības”. Abi viens otru nokrāpj, pastrīdas, salīgst, atkal paslīd kāja, un tā tās laulības tiek turētas…
Es personīgi nevaru iedomāties sevi jebkad krāpjot, bet redzot, kas notiek starp visām laulībām man apkārt…Mūsdienu pasaulē ir sieviešu tiesības un laulību var izšķirt dienas laikā. Man liekas mēs ļoooooti reti redzēsim tagad laulības, kas ir turējušās vairākus gadus…
Reāli nekādu noteikumu un normas nav. Pilnīga anarhija. Tev var nostrādāt visi varianti, bet ne ar jebkuru cilvēku. Ideālā gadījumā tu pieej katram cilvēkam individuāli.
Praksē tas nozīmē to, ka tu nemēģini neko pieņemt kā pašsaprotamu. Novērtē un uzzini ko vari par otra cilvēka pasaules skatījumu. Protams, ir populārie domu gājieni un līdzības, nav tā, ka katrs cilvēks būtu pilnīgi unikāla un sarežģīta sniegpārsliņa. Ja tevi interesē pārgulēšana, pēc sabiedriskajām normāl pirmajā randiņā būs pagrūtāk, bet pēc dažiem randiņiem tas jau ir pieņemami, ja, protams, viss līdz tam ir progresējis un labi gājis. Pa draugam tikties un tad trešajā randiņā pateikt, ka pienācis laiks diez vai nostrādās. :D
Liekas statistika pa savam ir depresīva. :D Vairāk kā puse laulību beidzas ar šķiršanos. Interesanti, protams, kādēļ tas tā ir.
Nuu pašlaik es jau kādu 7 reizi mēģinu pierunāt vienu meiteni kkur aiziet bet viņai jau 7 reizi ir citi plāni.
Līdz randiņu loģistikai tālu
A kādi rit ie plāni? Ķip “satikties ar vecākiem”, “sarunāts ar drušku”, “jāiet kartupeļu talkā”?
Nu… darba nedēļās viņai ir tas ka viņai ir ļoti neregulārs darba laiks( mežzinātnieks). Brīvdienās pasākumi ar draugiem utt. Nē nu cik pastalkoju instā viņai ir lopiski liels draugu pulks + viņa jautatnes organizācijá laikam strādā + ir māksliniece. Varbūt es tagad esmu uz copium, who knows
Saku copium 7 tries 0 luck.
Padomju laikā arī bija viegli izšķirties, mani vecvecāki to darija lai dabūtu dzīvokli vai kkas tāds
A viņa tevi pie saviem draugiem neaicina? Var taču iet no turienes
Nu tie laikam girls only pasākumi
Manējie vecvecāki laikam pārāk uztraucās kā tas citu acīs izskatīsies, jo nu…aizmirsti jūtas, tur pat cieņas nebija.