Es pajokotu, bet laikam labāk nevajag
Tu jau zini labāk, bet vismaz nē butu pateikusi.
Hmm, okay, neizklausās ka tevi ghosto.
Iesaku turpināt un būt neatlaidīgam, un kāfu dienu gan jau ka viņai parādīsies laiks ![]()
Nevajag jau ghostot, ja suta majienus tādus lol
Ne viss ir mājieni, bet ja kāds ir tik aizņemts, tad arī pašam jāizvērtē, kā tas varētu būt, ja kkas izdosies
Naa, ja meitenei iepatiksies @H_Hercogs , tad viss būs otrā plānā
Draugu saieti nav bēres, var atcelt :D
Ja ne visi ir majieni, kā tad tu atšķir kad ir kas.
Es neatšķiru, es runāju pa taisno (vismaz mēģinu)
Nu katrā ziņā nav tā ka tās ir vienīgās sarunas kas mums ir xd.
Hey, es esmu pilnīgi gatavs būt tas kurš sagaida otro pusīto pēc garas darba dienas mājās
Te iespējams varētu būt cita problēma… teiksim tā ka esot blakus izskatāmies ka Pike and Grogg no vox machina ![]()
Pa savam klasiski, nav tā, ka melo. Zemteksts vienīgi ir “varam tikties, ja man nebūs nekā prioritārāka, ko darīt”. Šajās situācijā laba zīme ir, ja viņa pati piedāvā jaunu tikšanās laiku, atcelšanas gadījumā. Jā nē, grūti… nez, ieturi prāvu pauzi starp piedāvājumiem, ja tikšanās nav tavs vienīgais mērķis.
Tikai ne katru dienu. No uzstājības līdz izmisumam īss ceļš. xD
Nu jam baiga nozimē garumam mūsdienas? Senos laikos jā, bet ne tagad.
Gaumes jautājums. Grūtāk it kā iet tiem čaļiem kas ir mazāki par meiteni.
Double standards.
Preferences, nav jau tā, ka visām meitenēm nepatīk īsie
Kur? Čaļiem gaumes jautājumu arī netrūkst, varbūt pat to ir vairāk.
Nope. Es 100% zinu, ka es negribu, lai mana meitene smēķētu vai dzertu, kā piemērs. Es pats to nedaru, tā kā man ir visas tiesības sagaidīt to no sava partnera. Bet tas vien jau atmet gandrīz visus variantus, diemžēl.
Ja mēs te nerunājam par reālu atkarību, neredzu tos kā reālus attiecības nosakošus faktorus, ja nu vienīgi tev no cigarešu dūmiem slikti metas. Esmu drošs, ka ir pilns ar foršām meitenēm kas smēķē un dzer. Katra izvēle vai no tām atteikties vai nē.
Teiksim, ja tava otrā pusēti kaut ko veipo vai karsē un mēdz reizi dažās nedēļās doties dzert. Jā, varbūt ne optimālākās dzīves veida izvēles, bet tā vēl projām var būt forša un šie paradumi/atkarības nenosaka toksiskas attiecības. Ja viņa pret mani izturas tik labi kā vēl neviens iepriekš un mums saskan kā vēl ne kad, manis pēc, lai kaut vai guļ apkampusies ar alus pudeli. xD
Bruuv what?
Tev kā daiļā dzimuma pārstāvei tā ir uzskatāma taktika?
Es saprotu domu par pakaļdzīšanās spēli, bet pēc 3 mēģinājuma es pamestu visus pūliņus, jo pat ja tur kaut kāda interese pastāv, tad komunikācija neeksistē vispār.
Vēl sliktāk, ja mani kāds pierunātu turpināt viņu lenkt, un ar laiku viņa padotos, personīgi man būtu iespaids ka tas bija tikai žēlastības dēļ, vai tīri lai beidzot no manis atkratītos.
Ak tad šitā jūtas bērns kuram katram vecākam ir citādāki uzskati par audzināšanu XD
Jokes aside tad kad mums sanāk parunāt, tā ir stabili stunda non stopā. Problēma tada ka šīs reizes ir reti, un tāpēc ka abi attopamies tajos pašos pasākumos nevis tā ir kāda mūsu iniciatīva