Risinājums šķiet ir gana vienkāršs. Nākošo reizi, kad satiec un sākas stabilā non stop stunda, pasauc uz after party ar tevi pēc pasākuma. Būs, būs vai arī nebūs, nebūs. Pārējo laiku vari veltīt citiem variantiem vai to meklēšanai. Ar varu tu tā pat te neko nepanāksi.
“After Party” ir vislabākā taktika. Man personīgi 99% gadījumu nostrādā, ja simpātijas ir abpusējas ![]()
After party…kur? Koju istabā kur remonts 100 gadus nav bijis vai laukos pie vecākiem XD
Bruh…tu man pasviedi biznesa ideju…es varu izīrēt Vecrīgu “afterpartijiem”
AnimeForumam.lv atlaidīte ![]()
![]()
Pluss Vecrīga vienmēr ir labs flex ![]()
Nē nu āgenskalns ar ir flex…but context matters
Priekš tā dievs radījis bārus. Ja aizvilksies uz kādu hipsterīgu, tur nebūs dārgi, kā arī bezalkoholiskās opcijas, ja nu vēlies būt skaidrā. Tējas un kafijas vietu galvenā problēma ir tajā, ka tās agri veras ciet.
Ja plāno būt liels spēlmanis, tad uz koju izstabiņu aicināsi pēc tam, kad tev bārā bija critical success. :D
Hmm…filozofisks jautājums, kas skaitās crticial sucess? ![]()
Kad rokas un mutes ir pabijušas visur kur. Taču turpināt bārā kaut kā pārāk publiski sanāk un tualetē kaut kā nedižciltīgi/neromantiski. xD
Pārgulēšana ir loģistikas jautājums. Tev vajag pareizo gaisotni labvēlīgā vietā. Publiskā vietā tu vari dabūt gaisotni, bet tur banāli nav kur turpināt. ![]()
Keep in mind that this woman is kinda religious XD

Nu to es noskaidroju tikai tad kad jau sapratu ka she kinda cute. Katram otrajam mākslas darbam viņas instā ir citāts to bībeles
Kad viņa prasīs, vai tev ir prezervatīvs, varēsi atbildēt, ka Jēzus bija pret tiem. ![]()
Ja pa nopietno, tas viņu nepadara par necilvēku.
Reliģija cilvēkos dažādi izpaužas.
Vai tiešām kādam ir komfortabli darīt publiskā vietā to, kas vēl nebija privāti?
That’s you tho, not me.
That is disgusting to me.
Reliģiskā bioloģe…
Sk…viss…good luck sāc lasīt bibeli jau tagad.
Teikšu no pieredzes - reliģija ir milzīgs red flag ![]()
Kad cilvēks ir reliģios, viņa dzīvnieka instinkti un reliģija cīnās, kad atrod kārotu otro pusīti.
Vīrieši ir ļoti atturīgi, bet tajā pašā laikā…pārāk atturīgi. Kr4, staigājoši blue ball iniciatori. Un kas notiek, kad tu sievieti atstāj ar blue balls? Drāma uz vietas.
Ar sievietēm - bišk savādāk. Viņas grib, bet reliģija neļauj. Vīrieši ir pieklājīgi un jauki kā sunīši. Vīrietis sevi kontrolēt māk, bet babenes…bruh. Viss sāksies ar mood swings. Es gribu, bet nedrīkst, tāpēc visu sāpi izlikšu uz tuvākajiem. Beigās tu būsi vainīgs pie visām viņas problēmām, tiksi guilttripots, un ja neņemsi sevi aiz pautiem, attapsies smagā laulībā.
Sooo…tas tā ![]()
Nav jau runa ka padara par necilvēku. Runa ka vēl izdomās gaidīt līdz kāzām
Vari piedāvāt uzreiz un paskatīties uz reakciju ![]()
Nuuu meža ekoloģijā tas baigi netraucē