Tas ir tas ko tu saki tagad, bet redzēsim kāds būs prāc 40 gados, ka izskats un bioloģija jau vairs nav tā labākā, un jāciešs tas, kas ir ![]()
Viena lieta ir pieņemt mīnusus, bet pavisam cita - būt desperate (kas uzreiz bojā jebkuras attiecības)
Vel tik viens jautajums, matu krāsa? Readhead, blonde, brown.
Sure. Kā arī drusku stress var būt plus, nevis mīnuss. Papildus emocijas.
Bro, tu pat līdz krūtij neesi ticis. Satrauksies par to, kad tiksi līdz tam tiltam.
Gaiši brūna…nezinu kāda nozīme
Vot tur gan nav atšķirības. Brūnmates var būt āpši, blondīnes var būt nākamās Vaires Vīķes Freibergas, rudmates var būt emocionālāks būtnes ever (ķip, nav “ginger dont have souls” stereotipu)
Sk redflag check
Nu nezinu, pieņēmu ka daudzus tāpat kā mani tas atbaida
A kas ja tev būtu varavīksne mati.
Bruh, BRUH…izskats nav red flag
Higēna un self improvement - vot tas ir noteicošais. Ja cilvēks par sevi rūpējas, tad arī labi izskatīsies. Ir liela atšķirība starp korpulentu dāmu un vali.
Svars is subject for another day.
Man darba vietā ir čubārs ar zaļiem matiem un pony piekariņu. Čalis ir komunikabls, vienmēr labi izskatās un ir labi iejuties. Tas 100% nav noteicošais
Omg cilvēki, uz katru izskatu būs tas, kuram tas patīk un kuram nepatīk
Ok. Nesmēķē it nemaz, dažas reizes gadā ierauj vīna glāzi darba kooperatīvā? Ja tas ir ok, tev ir pilns ar variantiem. 0% alkohola tolerance jau ir retāks variants.
Es šeit nerunāju par gaumi, bet par to, vai cilvēks sevi kopj. Seksīgs bumbieris moš beigās smako pēc bujāna un ir ar STD.
To be fair, punkts nebija būt izvelīgam, bet spēt noteikt kad no tevis mēģina atkratīties. Tas ir kā perēt koka olu.
Dotā situācija ir vēl 50/50 par cik ir patstāvīgas garas sarunas, bet 7 aizbildināšanās reizes bez pretiniciatīvas neizklausās cerīgi.
Da STD cilvēki pat noteikti labāk rūpejas, nekā tie kuri dzīvo pagrabā. In the end cilvēk smaka not best.
Kaut kā galīgi nešķiet, ka pilns ar variantiem. Pārāk daudz smēķētāju un regulāru dzērāju, tās, kuras to nedara, ir tāds retums, ka pazūd uz “fona trokšņa”. Nu un, protams, citi kritēriji arī tad nāk talkā.
Un vispār, kad runa ir par jebkādiem kaitīgiem paradumiem (un noteikti ne tikai), tad cilvēki, kuri spēj kaut ko darīt tikai “dažas reizes gadā”, IMO ir retāki, nekā tie, kas to nedara nekad, vai dara bieži. Ja dzer “tikai” darba kooperatīvā, tad man rodas iespaids, ka tas notiek “brīvprātīgi piespiedu” kārtā, un tas, ka tādam iespaidam padodas, nav laba zīme.
Ez dating abroad
Man šķiet, ka principiāli nedzer parasti tie, kuriem ģimenē tā bijusi problēma