Vot jā, tie kas zina ko nodara dzerums apkārtejiem.
Kā piemēram braukt dzerumā, wtf tik lielu stulbumu reti esmu rezzējis.
Savukārt netraumētie dzer nepietiekami, lai parādītos pamanāmi efekti (bet protams arī nevada mašīnu)
Wat? Kā tad ar visiem tiem, kas iereibst no alkohola?
No mana skatījuma tas nozīmē, ka viņiem bija par daudz, bet nu katram savs viedoklis, galvenais jau palikt civilizētiem
Savā ziņā piekrītu, bet it kā eksistē arī tādi cilvēki, kuri piedzeras no aromāta vien.
Un diemžēl palikt civilizētiem daudziem ir problēma, jo reibums noņem inhibitions.
Pieņemot, ka tev vajag tikai vienu, netrūkst. Manā pieredzē, kādas 2 no 10 ir pavisam nedzērājas. Aptuveni puse apgalvo, ka nedzer, bet varētu neiziet cauri taviem nedzeršanas standartiem. “Es nedzeru” bieži vien nozīmē “es nemeklēju iespējas piedzerties” nevis “es nelietoju alkoholu”.
Ja mēs runājam par sabiedrības grupām, tad tev varētu būt labākas cerības kaut ko atrast starp fitnesa vai pašizaugsmes ļaudīm. Tie par šo aizdomājas un viņiem ir dziļāki iemesli nedzert.
Lūk, man no šiem bail. :D Pagaidām tavs sarkano karogu saraksts nav nekas tāds ar ko nevarētu strādāt.
Priekšnieki varbūt uz galdiņu pasūtīja dārgo vīnu un tev radās interese. Tā pat rīt nav jāstrādā. Kaut kāda elastība un tolerance pret alkoholu ir jāatstāj.
Vai tad sarkanais karogs nav gaumes izpausme?
Tetovējumi uz sejas.
Pārsvarā ir, bet vnk iedomājies, ka tava māsa iemīlas sērijas slepkavā
Tu ko? Tik paskaties cik viņa skaista

Nu atradi arī maori piemēru, johaidī. Mēs te tomēr tā kā Latvijā dzīvojam.
Also, par gaumi tjipa nestrīdas, bet… not my type. Although she has nice hair.
@Menestrels
Neesi domājis kļūt par randiņu konsultantu/attiecību padomdevēju?
Palasot šo topiku, skatos tev te ir milzīga pieredze un zināšanas šai jomā.
Viņa ir no seriāla ![]()
Un tad ir takeshi 6ix9ine vai kā viņu tur sauca
Tā man liekas ir vairāk cilvēku vērošana, stāstu uzklausīšana, secinājumu veikšana un gadu pieredze vienkārši dzīvojot
Lai klūtu par konsultantu, tas viss ir arī jāpiedzīvo ![]()
Es @Menestrels neredzu visās tajās situācijās, kuras tika apspriestas šajā post
Nu tad vēl nereālistiskāks piemērs.
Atrodi reāli skaistu sievieti ar tetovējumiem uz sejas no reālās dzīves, kura nav maori vai kkādi tamlīdzīgi nationalistic tribal tattoos.
Un tad pamēģini man ieskaidrot, ka viņai nav mental issues.
Easy
Ir tāda lieta kā uzacu tetovējumi, lai vienmēr būtu vienāda forma, tātad sieviete var izskatīties pavisam normāli
Mentally ill sev tetovē krustu vai krustus.
Bet ir tie traki kas sec acis tetovē. Like…no, that’s dome hellriser shit