Bet stilīgākais tetocējums ko esmu redzējis bija kursa biedram, dzīvības un nāves taro kārtis uz ciskām. Un takā lielu izmēru
silīgi tetovēt krustu uz muguras ar jezu ar.
esmu saskārusies ar situāciju, kur man ir ieinteresējis cilvēks, apmainamies ar soc tīkliem, tad pēkšņi, čalis vienalga, ko es teiktu, uztver to kā uzbraucienu or smth
nu, piemēram, viņš pasaka “oh tu daudz ceļo!” es “skatoties pēc taviem soc. tīkliem, tu arī” šis “tas ir sarkasms?” like what?? kāds sarkasms? kur? ![]()
vai arī, ir bijis, ka ar cilvēku runāju, tad no zila gaisa viņš pasaka “ar tevi tikai strīdēties sanāk” bet like “uhm what?” es nezinu, moš man vispār nerunāt, i dunno ![]()
Čalim slikta diena.
vnk skumīgi, ka otrs savas insecurities are projecting onto others
Par ceļošanu es vēl saprotu. Ja čalim ir budžets tikai inland tūrismam, bet šos māk to pasniegt soctīklos kā ne inland tūrismu un viņam šitā pasaku nav dikti feinj. Pieļauju ka nav tas gadījums
Tādi ir cilvēki
nu jā, ja maz runā tā bieži sanāk. Kad saka ne to ko domāji.
te jau tā lieta, ka manī absolūti nebij ne divu domu kaut ko negantu vai sarkastisku pateikt. pie tam tur tiešām bija bildes no ceļojumiem arī ārpus lv
sanāk, ka tas otrs var komentēt, ka es nez, ceļoju, bet es nedrīkstu, un man tad jāzina, un vispār jālasa otra domas, un jāuzmin kad ko drīkst un kad nedrīkst. un saka, ka sievietes ir grūti saprast, please ;D
Sieviešu arsenalā viss lielākais ierocis ir guilt trip, tā šausmas vainīgs pie visa esi praktiski.
Akd, šitas man atgādināja vienu saraksti, ko man sūtija druška. Viņa čalim stundas laikā neatbildēja whatsapā, jo viņaj bija pasākums uzņēmumā, un viņa saņēma šitās ziņas:
hoooooooly shit, wtf??
priekš kam vispàr ko tādu rakstīt, ooof
Nav jālasa cita domas, tā nav tava kļūda, ja cilvēks sagaida, ka tu lasīsi viņa domas, tad viņam partneros jāmeklē citplanieti
Jebkurš šo var izmantot
sure, man principa jautājums nevainot citus. Blame game not player.
man reizēm liekas, ka people are so toxic af, ka nav vērts ;DD
tapēc ka cilvēkam ir grūti redzēt sevi no malas.
lol. Bija doma par slēgtu palīdzības grupu/komūnu čaļiem, jo komūnā ir spēks. :D Nu zini, dalīties ar informāciju, izkratīt sirdi un vieta kur prasīt padomu. Ar dažiem aktīviem cilvēkiem tas varētu kļūt par super vietējo resursu. Tur galvenais klupšanas akmens ir dabūt starta cilvēku kapitālu, uztaisīt jau vari, bet liela jēga, ja tu tur esi viens. xD
Savādāk es tik tā esmu izlīdzējis kādam paziņai, kas grib un ir atvērts šai idejai.
Jā, bet ne līdz galam. Esmu manījis, ka konsultanti, guru, treneri utt. kolīdz viņi dabū sev klientus, viņi sāk papildināt savu materiālu ar savu klientu pieredzi. + literatūru, kas ir svešu cilvēku pieredze. Gala materiāls ko tu dabūsi ir pirmās kārtas un otrās kārtas pieredze. Es gan nezinu vai tas kaut kādā mērā mazina tā vērtību. Ja tas strādā, tas strādā.
Man ir bijuši šie varianti un ne reizi veiksmīgi. Citreiz ilgāk sanāca, citreiz īsāk. Vienīgais ko tur pa lielam var izdarīt ir uzreiz call out his bullshit, neļaut sev uzkabināt virsū citu pārliecinātību. Čatā grūtāk, taču dzīvē tu vari pārraut sarunu un uzreiz, teiksim, paprasīt “Kādēļ tu tā saki?”. Nebraucot virsū vai nevainojot, bet pilnā nopietnībā.
lol. Baigā žults. Gan jau kas nelāgs un personīgs apakšā slēpjas.
man bijušais draugs bieži teica, ka es esmu naive and gullable, pēc 8 gadiem, i guess, still havent learnt shit ;DD jàmācās to see da bullshit un call it out