Tas ir ļoti saprotama daudziem pieredze un šīs psiholoģiskas problēmas ir labojamas, bet labāk sākt tās risināt pirms mēģinājumiem uzbūvēt ko jaunu
Yeah…it kinda is.
Sometimes the urge to cuddle with someone next to a fireplace and watch something like mushishi on a stormy winter night is too strong.
Man nav asprātīgas atbildes šim jautājumam.
Vienīgais ko varu teikt ģeneralizēti ir iet cilvēkos. Partneri var atrast gan darba apstākļos, studijās, domu grupās.
Protams var arī lieto aplikācijas un citas programmas.
Nezinu par to vai iet klāt cilvēkiem uz ielas/veikalos ir laba doma. Šķiet ļoti uzmācoši. Klubi un bāri? Maybe?
Neesmu tāds kuram padomu var prasīt. Bija tik vienas attiecības, kuras beidzās bēdīgi un sāpīgi. Mēģinājumi atrast kādu pirms un pēc, bija un ir grūti. Pa ceļam sāpēja, bet ko lai dara. Tāda ir tā dzīve. Ja nemēģināšu, nekas arī nenotiks.
Zinu, ka uzrakstītais ir izkaisīts uz visām pusēm, esmu noguris.
Tu ko, tas tā ir visiem. Uznāk pilnīgs prāta tukšums. Trīc rociņa, kad jāizdara solis. Pašas normālākās reakcijas.
Pat kad tu skaidri zini, ka viss iet labi randiņā - tā ir normāla tēma baidīties no atraidījuma.
“Not interested” vai kas trakāks ir kad tu neizdari nekādus soļus uz priekšu. Kā likums vairākums meiteņu neuzņemsies vadību. Tā mums tās lietas notiek kultūrā. No pozitīvās puses, ja tu negribi lai kaut kas notiktu, pa lielam tev nekas nav jādara. Meitenēm dzīvē jāmācas atšūt čaļi. :D
Par to nav ļoti jālauza galva. Pat ja diži tēma neinteresē, pārējiem patiks redzēt, ka tu esi entuziastisks par kaut ko. Ik pēc kāda intervāla nomaini tēmu un viss būs bumbās. Neinteresanti ir ieciklēties uz vienu tēmu un runāt tikai par to. Rotējot pat neinteresantā tēma paskries garām.
Ja naturāli nesanāk, var izdomāt dažu starterus. Teiksim, jautājums uz kuru varētu atbildēt jebkurš. Nu tur - kāds ir tavs mīļākais ielas ēdiens.
Turpini runāt, šķūrē cauri ar monologu. Nekas cits tādās situācijās neatliek.
Lai iepazītu cilvēkus ārpus sava burbuļa. :D
No vienas puses, jā. No otras puses, labi, ka sāp, jo sanāk tu to vēlējies dabūt. Ja pajūkot nesāp, sanāk nebija pat tā vērt. :D
True. Uz beigta pamata neko neuzbūvēsi.
Esmu saskāries ar evolucionārās bioloģijas viedokli, ka monogāmija un poligāmija abi ir strādājoši varianti. Te gan runa iet tīri par sava ģenētiskā koda turpināšanu nevis attiecību veidošanu. :D
Thats life man. Varbūt mums tā tas nepatīk, but it is what it is.
Tas ir izdarāms bez pazaudēšanas, bet tu nedrīksti taisīt no tā visa ultimātu un tev jābūt gatavam pašam tiešām pieņemt atteikumu. Ierosini, bet atstāj atkāpšanās ceļu. Kaut vai kaut ko tik banālu kā “Šodien iedvesma iziet no mājas. Kas tevi iedvesmotu doties ar mani randiņā?” Tā gan nav 100% precīza zinātne. ![]()
Good… think about it. Izmisumu var izmantot savā labā, kā motivācijas degvielu meklēt savu laimi. Ja tev pilnīgi pajāt, nebūtu arī spēriena kaut ko darīt.
Katram jebkurā gadījumā ir savi priekšstati par to kādām ir jābūt attiecībām.
Katram ir savas vēlmes un vajadzības šajā jomā. Nedomāju ka tur ir kāda viennozīmīga atbilde.
Tam jānotiek organiski, caur sarunas plūsmu. Vienkārši tā no zila gaisa mainīt arī nevar. Un tas nozīmē, ka citiem sarunas biedriem ir jābūt kaut nedaudz ieinteresētiem, lai tie iesaistītos sarunā, citādāk es runāju ar sienu.
Neiegaumēju es tos starterus. Kad retā brīdī teorētiski būtu iespēja - empty mind, play it cool.
Anyway, youtube randomā ieteica šādu video (the walls have ears!):
Par to incel daļu hz (es tehniski skaitos volcel), bet tur izsaka dažādas interesantas statistikas par dating tēmu vispār.
Manuprāt saukt to par randiņu būtu pirmā kļūda ne?
Tas kā es to redzu, randiņu par randiņu padara tas ka abi to par tādu uzskata. Ja jūtas ir abpusējas tas ir randiņš. Ja nav - vienkārša pačilošana ar paziņu. Win - win.
Relatable.

Es piekrītu, ka labāk nesaukt, bet tev vienalga kādā brīdī būs jāpasaka savas vēlmes, citādi tevi nesapratīs, un nav veida padarīt to ne awkward
Vnk ieladejiet tinderi
Tas ir pēdejais salmiņš
Turklāt viņš nav baigi pay to win palicis?
Tas nav pēdējais salmiņš. Tā ir top vieta kur meklēt. Un nē, ja bildēs izskaties labi, tad tas nav pay to win. ![]()
Tik daudz šausmu stāsti dzirdēti ka nav baigās vēlmes šā vai tā.
Turklāt tas ir vairāk hookup kultūrai domāts. Es blin gribu attiecības kas noved līdz remontu plānošanai un dārza darbiem
Nava tik traki. Nezinu par actual attiecību meklētajiem, bet vismaz ceturtā daļa ir ar mieru pabazarēt
Tā ir pati būtiskākā daļa, tev ir jāizrāda sava vēlme. Ieteicams vieglā, nepiespiestā veidā, jo kā tu pats teici, tu nevēlies sabojāt attiecības. Pat ja tev atteiks, otra puse tagad zinās, ka tu esi atvērts šai idejai. Teiksim, ja viņai ir puisis, tu to arī uzreiz uzzināsi.
Toties, ja tādam tavam piedāvājumam piekrīt, sanāk viņa ir atvērta šai idejai. Tu ar vienu banālu tekstu esi iebīdījis jūsu attiecības romantiskā virzienā. Protams, viss vēl var sadegt, bet, hei, tu jau lien ārā no draugu zonas.
Jā, taču ja tu pasauc savu draugu tusēt. Tu būsi vienīgais kas to uzskatīs par randiņu. Šis var izspīdēt, bet lielākoties es teiktu, ka tas būs taisns ceļš uz friend zone.
Vienīgā mūsdienu tehnoloģijas pērle, kas ļauj dabūt randiņus sēžot mājās uz poda. ![]()
Jā un nē. Ja tev nav sataisīts sakarīgs profils, nekas neglābs lai arī cik daudz piķi tu tur metīsi. Bezmaksas versijā būs krietni mazāk aktivitātes, respektīvi tu varēsi dabūt randiņu jūtami retāk nekā maksājot.
Tā notiekti ir top vieta, kurā tu vari dabūt randiņu sēžot darbā vai mājās, kapājot spēles. :D
Ja čatā runā normāli un bildēs nav funny business, tad viss būs safe.
Tinder ir čatu mežonīgie rietumi. Sākot no nopietnām attiecībām un beidzot ar trapiem, kas tev piedāvās pārgulēt pa maksu. Nu un, krāpniekiem… Profili kas runā latviski gan man līdz šim nav bijuši krāpnieki.
The rules of Tinder:
- Be attractive
- Don’t be unattractive
Tinderis ir viens liels sausagefest, kur vairums vīriešu konkurē uz nelielu skaitu sieviešu. LV varbūt nedaudz labāka situācija, jo mums sievietes vairāk, nekā citur, bet lielos vilcienos daudz atšķirties nevajadzētu. Vairums sieviešu nav Tinderī.
Definē “sakarīgs profils” xd
Vispār par aplikācijam runājot, šeit vēl neviens neminēja iespēju izmantot AI, kas tavā vietā runātu🤣
Can’t survive first contact. Iedomājies, cilvēks sēž un visu, ko tu saki, drukā telefonā, pēc tam gaida atbildi. :D